Επιστολή σε Παπασταύρου για διαβουλεύσεις με Τζον Χριστοδούλου

Επιστολή με στον Σταύρο Παπασταύρου, απέστειλε η διοίκηση του Σωματείου της Ομόνοιας, με την οποία ζητούν ενημέρωση αναφορικά με τις διαβουλεύσεις με τον John Χριστοδούλου, ο οποίος θέλει deal για μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών των πρασίνων. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση, «το ΔΣ του Σωματείου παρακολουθεί με προσοχή τις εξελίξεις σχετικά με το ποδοσφαιρικό τμήμα και εργάζεται για να διασφαλίσει τα συμφέροντα του Συλλόγου ώστε η Ομόνοια να συνεχίσει να μεγαλουργεί.

«Ενημερώνουμε τα μέλη, τους φίλους και οπαδούς της Ομόνοιας ότι έχουμε απευθύνει επιστολή δια μέσω των νομικών μας συμβούλων στον κ. Παπασταύρου, ώστε να τύχουμε επίσημης ενημέρωσης, αναφορικά με τις διαβουλεύσεις με τον κ. Χριστοδούλου.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τα μέλη μας καθώς και τους πολυπληθείς φιλάθλους της Ομόνοιας ότι θα τους τηρούμε ενήμερους για κάθε ουσιώδη εξέλιξη. Με την ευκαιρία αυτή, θα θέλαμε να επαναβεβαιώσουμε τη βαθιά εκτίμηση μας σε όσους προσφέρουν στην Ομόνοια, αλλά και σε όσους επιθυμούν να προσφέρουν στην Ομόνοια.

Το ΔΣ του Σωματείου θα συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία με θετικό και εποικοδομητικό πνεύμα, με πρώτιστο μέλημα τη διασφάλιση των συμφερόντων της Ομόνοιας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Από τον «Θείο από την Αμέρικα» στον δισεκατομμυριούχο Ομονοιάτη από το Καϊμακλί