ΒΙΝΤΕΟ: «Double double» ο Γιάννης αλλά... ήττα από τους Μάβερικς

Οι Μπακς έκλεισαν με ήττα την preseason καθώς οι Ντάλας Μάβερικς επικράτησαν μέσα στο Μιλγουόκι με 114-103. Double double ο Γιάννης Αντετοκούνμπο (26π., 10ριμπ.), δεν αγωνίστηκαν από τους Μαβς οι Ντόντσιτς, Πορζίνγκις.  

Και τώρα... τζάμπολ στην κανονική περίοδο! Τα παιχνίδια της προετοιμασίας ανήκουν στο παρελθόν για τους Μιλγουόκι Μπακς, οι οποίοι ετοιμάζονται να μπουν στην αφετηρία του νέου πρωταθλήματος, έχοντας ως στόχο την υπεράσπιση του τίτλου που κατέκτησαν πριν από τρεις μήνες κόντρα στους Σανς.

Στο τελευταίο παιχνίδι της preseason, τα «Ελάφια» γνώρισαν την εντός έδρας ήττα από τους Μάβερικς με 114-103 ωστόσο το σκορ μικρή σημασία έχει. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε 25 λεπτά και είχε σε αυτό το διάστημα 26 πόντους με 7/9 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 6/9 βολές, 10 ριμπάουντ, 2 ασίστ 1 κλέψιμο και 3 λάθη.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Αντετοκούνμπο βρέθηκε στο παρκέ 18 λεπτά και μέτρησε 4 πόντους με 2/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 0/1 βολή, 3 ασίστ, 2 ριμπάουντ, 1 τάπα και 1 λάθος, ενώ ο Γιώργος Καλαϊτζάκης είχε 2 πόντους με 1/1 δίποντο και 1 κλέψιμο σε 5 λεπτά. Εκτός αγώνα έμειναν οι Κρις Μίντλετον, Μπόμπι Πόρτις, Ρόντνεϊ Χουντ, Σέμι Οτζελέγιε και φυσικά ο ΝτιΒιντσέντζο.

Από τους νικητές Μάβερικς δεν αγωνίστηκαν οι Λούκα Ντόντσιτς, Κρίσταπς Πορζίνγκις και Τιμ Χάρνταγουεϊ Τζούνιορ. Ο Τζέιλεν Μπράνσον ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 17 πόντους και 8/11 εντός παιδιάς, ενώ ακολούθησαν οι Μπερκ (14π.) και Πάουελ (12π.)