Τρομερό συμβόλαιο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να κρατήσει τον Πογκμπά

Πρόταση συμβολαίου τετραετούς διάρκειας με αυξημένες αποδοχές φέρεται να έχει καταθέσει ήδη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον Πολ Πογκμπά, προκειμένου να τον «δέσει» στο «Ολντ Τράφορντ».

Η Ρεάλ καιροφυλαχτεί για να διπλασιάσει τα... γαλλικά «μπαμ» από την αγορά των ελεύθερων το ερχόμενο καλοκαίρι (μετά τον Μπαπέ), Γιουβέντους και Παρί Σεν Ζερμέν τον έχουν διαρκώς στα υπόψιν τους, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να κρατήσει τον Πολ Πογκμπά στο «Ολντ Τράφορντ».

Οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν βάλει μπροστά την επιχείρηση «ανανεώσεις» και μετά τους Σο και Λίνγκαρντ, σειρά παίρνει ο Γάλλος σταρ, ο οποίος μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι κι από τον ερχόμενο Γενάρη μπορεί να διαπραγματευτεί με όποιον σύλλογο επιθυμεί.

Ωστόσο, στο Μάντσεστερ δεν θέλουν να σκέφτονται καν αυτό το ενδεχόμενο και σύμφωνα με ιταλικό δημοσίευμα, έχουν καταθέσει πρόταση για νέο συμβόλαιο με ισχύ ως το 2025 και αυξημένες αποδοχές από τα 15 εκατ., στα 20 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο!

Έτσι, σκοπεύει να τον κάνει έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες της PL, με υψηλότερο συμβόλαιο από Κέβιν Ντε Μπρόινε και Μο Σαλάχ, σε μια προσπάθεια να τον δελεάσει ακόμη περισσότερο για την παραμονή του, την οποία κι ο ίδιος φαίνεται να επιθυμεί το τελευταίο διάστημα.

Πηγή: sportsroom.gr