«Αν ήμουν εγώ πρόεδρος δεν θα έφευγε ο Μέσι»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου λέγοντας ότι είναι ψέμα πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά στην πτώχευση εξαιτίας του, σημειώνοντας μάλιστα πως αν ήταν αυτός πρόεδρος ο Λιονέλ Μέσι δεν θα έφευγε. 

Ο πρώην πρόεδρος των «μπλαουγκράνα» μίλησε στις καταλανικές εφημερίδες MundoDeportivo και Sport και υπερασπίστηκε τον εαυτό του και τον τρόπο με τον οποίο διοίκησε.

«Διοικήσαμε με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Και δεν το λέω εγώ, αλλά το λένε η LaLiga, η UEFA, το Financial Fair Play... Αυτό που μας κατέστρεψε ήταν η πανδημία. Τότε άρχισαν να μειώνονται δραματικά τα έσοδά μας. Αρχίσαμε να υποφέρουμε και ν' αντιμετωπίζουμε προβλήματα και από τα όρια που έθεσε στο θέμα των μισθών η UEFA.

Κατά τη διάρκεια των ετών στα οποία διοικήσαμε, είχαμε φτάσει να έρχονται στον σύλλογο χρήματα που έφταναν το 1 δισεκατομμύριο το χρόνο! Αυτό προφανώς μας έκανε να διαθέτουμε και μεγαλύτερα ποσά για να φτιάξουμε ομάδες που κατέκτησαν πολλούς τίτλους» είπε σχετικά. 

Ο Μπαρτομέου μίλησε και για την αποχώρηση του Μέσι λέγοντας: «Ήταν μεγάλο λάθος που τον άφησαν να φύγει. Αν ήμουν εγώ πρόεδρος δεν θα συνέβαινε ποτέ αυτό».

Πηγή: sdna.gr