Η πρόβλεψη του Πογιατζή για το Ομόνοια-Απόλλωνας και η κριτική σε Μπεργκ

Την πρόβλεψη του για το ντέρμπι της Κυριακής, ανάμεσα σε Ομόνοια και Απόλλωνα κλήθηκε να κάνει ο Ανδρέας Πογιατζής, ο οποίος βλέπει την ομάδα της Λευκωσίας ως νικήτρια του αγώνα.

Μιλώντας στην κρατική τηλεόραση ανέφερε πως «βλέπω απομακρυσμένο το διπλό από το ντέρμπι. Πιστεύω θα κερδίσει η Ομόνοια. Όχι γιατί δεν είναι καλός ο Απόλλωνας. Είναι καλή ομάδα ο Απόλλωνας, βρίσκεται στην κορυφή, αλλά νομίζω δεν την παίρνει την Ομόνοια νέα αποτυχία».

Στη συνέχεια μίλησε και για τον προπονητή των πρασίνων, προσθέτοντας ότι «σίγουρα η Ομόνοια είναι κατώτερη των προσδοκιών. Είναι πολλοί οι λόγοι. Δεν θέλησε όμως να τους αναλύσει ο κύριος Μπεργκ, ο οποίος άφησε όμως υπονοούμενα και αιχμές. Είπε αν μιλήσω για τους λόγους κάμψης της Ομόνοιας, θα είναι πρωτοσέλιδα και θα χρειαστεί πολλές συζητήσεις. Η Ομόνοια διαθέτει πολύ καλούς παίκτες. Είναι καλή ομάδα, φέτος όμως χάλασε η χημεία. Αρμόδιος γι’ αυτό είναι ο κύριος Μπεργκ. Δεν την παίρνει την Ομόνοια νέα αποτυχία. Από την αρχή του πρωταθλήματος, ήδη υπάρχει μουρμούρα. Από την άλλη, ο Απόλλωνας στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Θα μου πείτε θα έρθει ο Απόλλωνας στη Λευκωσία, απέναντι σε μια διψασμένη Ομόνοια και πάρει ισοπαλία δεν θα είναι επιτυχία; Θα είναι επιτυχία, αλλά δεν θα έρθει για την ισοπαλία».