Τα βλέμματα όλων στραμμένα στον Τζον Χριστοδούλου και του Μπεργκ στον Απόλλωνα

Τα βλέμματα στην ενδεχόμενη αλλαγή σκυτάλης στη διοίκηση της Ομόνοιας, έχουν στρέψει άπαντες στο τριφύλλι, πλην του Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος καλείται να κλείσει τα αυτιά, σε όσα συμβαίνουν στο εξωαγωνιστικό κομμάτι και να μελετήσει τον επόμενο αντίπαλο της ομάδας, που είναι ο Απόλλωνας.

Ο Νορβηγός τεχνικός, θέλει να κρατήσει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, αφήνοντάς τους μακριά από τα όσα τεκταίνονται στο διοικητικό κομμάτι της Ομόνοιας. Σίγουρα, οι ποδοσφαιριστές ενδιαφέρονται για το τι θα ισχύει το επόμενο διάστημα στα της διοίκησης, ωστόσο δουλειά τους είναι να επικεντρωθούν στο ντέρμπι με τους γαλάζιους της Λεμεσού, στο οποίο χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη, για να ξεκολλήσουν από τους τέσσερις βαθμούς που μάζεψαν μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι κρίνεται καθοριστικό ενόψει της συνέχειας, αφού σε περίπτωση ήττας, η μουρμούρα στο πράσινο στρατόπεδο θα μεγαλώσει και θα επιβαρύνει ακόμη περισσότερο την ήδη καταρρακωμένη ψυχολογία που υπάρχει, από το κακό ξεκίνημα της ομάδας.

Ο Χένινγκ Μπεργκ, σκέφτεται να προχωρήσει με αλλαγές στο βασικό σχήμα, ώστε να βρει τις λύσεις για να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα για την ομάδα της Λευκωσίας. Οι αλλαγές θα αγγίξουν, όπως όλα δείχνουν, όλες τις γραμμές, αφού στη διακοπή του πρωταθλήματος, ο προπονητής της ομάδας είχε το χρόνο να μελετήσει τα αδύνατα σημεία των πρασίνων, στους προηγούμενους αγώνες.

Η Ομόνοια, θα παραταχθεί πάντως στον αγώνα, έχοντας σημαντικές απουσίες, όπως είναι αυτές των Ζόρντι Γκόμεθ και Αμπντουλαχί Σέχου, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι με κάρτες, όπως επίσης και των Γιάννη Κούσουλου και Έρικ Μποτεάκ, που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

Τρέχουν οι εξελίξεις στα διοικητικά

Την ίδια ώρα, σε ότι αφορά στα διοικητικά, οι συζητήσεις μεταξύ Σταύρου Παπασταύρου και Τζον Χριστοδούλου συνεχίζονται, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε ακτίνα συμφωνίας, ωστόσο υπάρχουν λεπτομέρειες για τις οποίες πρέπει να βρεθεί φόρμουλα και να επέλθει οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Πάντως, το γεγονός ότι ο Τζον Χριστοδούλου επισκέφθηκε το Ηλίας Πούλλος, για να δει την κατάσταση των εγκαταστάσεων της Ομόνοιας, δείχνει πόσο προχωρημένες είναι οι επαφές των δύο πλευρών και πόσο κοντά βρίσκονται σε οριστικό deal.

Στο μεταξύ, ο Χριστοδούλου μελετά επίσης ποιοι και πόσοι από την νυν ηγεσία του τριφυλλιού, θα παραμείνουν στις θέσεις τους, σε περίπτωση που ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής εξασφαλίσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της Ομόνοιας.

Ως προς το τι μέλλει γενέσθαι για κάποια πρόσωπα που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στη διοίκηση, προς το παρόν τηρείται σιγή ιχθύος, μέχρι να ξεκαθαρίσει πλήρως η κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Δεν μπορώ να φανταστώ ούτε για μια μέρα την Κύπρο εκτός της Ε.Ε.»
«Προτεραιότητά μου το περιβάλλον, η υγεία και τα ανθρώπινα δικαιώματα»
«Ενώπιον τεράστιων προκλήσεων η Ευρωπαϊκή Ένωση»
«Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο πρέπει ν’ αποκτήσει περισσότερες εξουσίες»
«Η Κύπρος έχει ρόλο να διαδραματίσει στον επανασχεδιασμό της Ευρώπης»
«Ν’ ανοίξει η πόλη-φάντασμα, να δυναμώσει η φωνή της Κύπρου στην Ευρώπη»
«Στόχος μου είναι να δουλέψω για την εδραίωση της κοινωνικής Ευρώπης»
«Θέσπιση κατώτατου μισθού για να τερματιστεί ο εργασιακός μεσαίωνας»
«Πρώτιστο θέμα για μένα η κοινωνική ευημερία των συνανθρώπων μας»
«Κοινωνίες όπου άντρες και γυναίκες θα προασπίζονται τα συμφέροντα όλων»