Βρήκε τον αντικαταστάτη του Μπαπέ και τον «χρυσώνει» η Παρί

Η Παρί ετοιμάζει τη διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει με τον Κιλιάν Μπαπέ.

Το θέμα της ανανέωσης ή μη του Κιλιάν Μπαπέ παραμένει «φλέγον» στην Παρί και οι Γάλλοι «δουλεύουν» και την περίπτωση του αντικαταστάτη του σε περίπτωση που ο Γάλλος σταρ ρίξει... πόρτα.

Ποιος είναι ο αντί-Μπαπέ; Δεν χρειάζεται μεγάλη σκέψη... Βρίσκεται στη Βεστφαλία και κάνει... παπάδες. Είναι ο Χάαλαντ, με τους Παριζιάνους να έχουν σε στενό πρέσινγκ τον ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα. Ο Λεονάρντο χειρίζεται την υπόθεση και τάζει στον παίκτη το... μισό Παρίσι.

Επί της ουσίας του κάνει προσφορά ανάλογη μ' αυτή στον Μπαπέ. Το «Footmercato» αναφέρει πως του προσφέρει διετές συμβόλαιο, με δικαίωμα επέκτασης για έναν ακόμα χρόνο, που θα κάνει τον 20χρονο Νορβηγό τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας, με έναν ετήσιο μισθό που θα ανέρχεται σε ένα ποσό μεταξύ 38 και 42 εκατομμυρίων ευρώ.

Να θυμίσουμε πως ο Χάαλαντ δεσμεύεται με την Ντόρτμουντ μέχρι το 2024 αλλά υπάρχει όρος στο συμβόλαιο που του επιτρέπει το καλοκαίρι του 2022 να φύγει αν βρεθεί ομάδα που να καλύπτει τη ρήτρα των 88 εκατομμυρίων ευρώ.