Προκλητική απάντηση σε Μαρινάκη από Τούρκο ναύαρχο

Ο απόστρατος Τούρκος Ναύαρχος Τσιχάτ Γιαϊτσί απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις δηλώσεις που είχε κάνει ο πρόεδρος του Ολυμπιακού μετά το ματς με την Φενέρ.

Στον Βαγγέλη Μαρινάκη για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στη Φενέρ, όπου ο Ολυμπιακός είχε επικρατήσει (0-3), απάντησε ο Τούρκος απόστρατος Ναύαρχος, Τσιχάτ Γιαϊτσί, μιλώντας στο TVNET. 

«Αν ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας σκέφτεται έτσι, τότε το ίδιο σκέφτονται πάντα οι ηγέτες του ελληνικού κράτους και οι στρατιώτες. Στον ελληνικό εθνικό ύμνο υπάρχει η έκφραση ‘’Περισσότερο τουρκικό αίμα, περισσότερο τουρκικό αίμα’’. Στην πραγματικότητα, συνιστώ σε όλους τους πολίτες μας να διαβάσουν την τουρκική μετάφραση του ελληνικού εθνικού ύμνου. 

Το 1919 η Ελλάδα ξεκινώντας μία τρέλα κατέστρεψε τον στρατό της. Ο τουρκικός στρατός, με ηγέτη τον Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ αποτελείωσε τον ελληνικό στρατό. Δεν υπάρχει ελληνικός στρατός, όμως η Ελλάδα χωρίς στρατό διεύρυνε τα εδάφη της με τη Συνθήκη της Λωζάννης!» ήταν τα όσα ανέφερε ο Τούρκος απόστρατος Ναύαρχος.