Προσφέρει «γη και ύδωρ» στον Μπαπέ η Παρί-Το συμβόλαιο που ετοιμάζει

Γη και ύδωρ είναι έτοιμη να προσφέρει στον Κιλιάν Μπαπέ η Παρί Σεν Ζερμέν, με στόχο την παραμονή του για την επόμενη πενταετία.

Η διοίκηση των Παριζιάνων είναι διατεθειμένη από την πλευρά της να κάνει τον Γάλλο σούπερ σταρ τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη, στον οποίο ετοιμάζεται να του προτείνει ένα συμβόλαιο, το οποίο θα έχει διάρκεια μέχρι το 2027 με τις ετήσιες απολαβές του να φτάνουν τα 45 εκατομμύρια ευρώ.

Το εν λόγω ποσό έχει να κάνει με τις «καθαρές» αποδοχές του παίκτη, καθώς στα προταθέντα, στην πλευρά του Μπαπέ έχουν συμπεριληφθεί και πολύ υψηλά μπόνους στόχων, ομαδικών και ατομικών τα οποία μπορούν να φτάσουν το σύνολο των χρημάτων, που θα παίρνει για την επόμενη πενταετία στα 250 εκατομμύρια ευρώ!

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ οι επόμενες 2-3 εβδομάδες θα είναι καθοριστικές σ΄ότι έχει να κάνει με την διαπραγμάτευση των δύο πλευρών, όλα αυτά την στιγμή που η Ρεάλ καραδοκεί προκειμένου, να κάνει την κίνησή της για την απόκτηση του 22χρονου διεθνούς Γάλλου σούπερ σταρ μετά την 1η Ιανουαρίου όταν και πλέον το συμβόλαιο του θα έχει μπει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του…

sdna.gr