Από τον «Θείο από την Αμέρικα» στον δισεκατομμυριούχο Ομονοιάτη από το Καϊμακλί

Το ενδιαφέρον από πλευράς του John Χριστοδούλου, για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ομόνοιας, ώστε να διαδεχθεί τον Σταύρο Παπασταύρου, στον διοικητικό θώκο των πρασίνων, είναι το θέμα που κυριαρχεί εδώ και δύο εικοσιτετράωρα στην επικαιρότητα.

Γεγονός, το οποίο προκάλεσε έκπληξη στους φίλους του τριφυλλιού, καθώς δεν ανέμεναν μια τέτοια εξέλιξη, περί ενδεχόμενης αλλαγής του ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ομάδα τους.

Από εκεί και πέρα, στο συγκεκριμένο θέμα, για την ώρα, κατάληξη δεν υπάρχει, αφού οι συζητήσεις μεταξύ Παπασταύρου και Χριστοδούλου, φαίνεται να βρίσκονται στο αρχικό στάδιό τους και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά.

Ο στόχος του JohnΧριστοδούλου

O 56χρονος δισεκατομμυριούχος, από το Καϊμακλί, είναι γνωστός φίλαθλος των πρασίνων και θέλει να γίνει ο απόλυτος κυρίαρχος του μετοχικού κεφαλαίου της ομάδας, σε μια προσπάθεια να γράψει το δικό του όνομα στη σύγχρονη ιστορία της Ομόνοιας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο γιος μπακάλενας που έγινε… πρίγκιπας-Η φυγή από το σχολείο και η αυτοκρατορία

Ο John Χριστοδούλου παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα και έχει ως στόχο, εάν τελικά ολοκληρωθεί το deal, να την κρατήσει στην κορυφή του κυπριακού πρωταθλήματος και παράλληλα να κτίσει πάνω σε αυτή ένα ισχυρό σύνολο. 

Στο ενδεχόμενο, που η συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές έχει θετική κατάληξη, τότε ο John Χριστοδούλου θα έχει μπροστά του άπλετο χρόνο, για να αλλάξει επίπεδο τους πρωταθλητές, κάτι το οποίο μάλιστα επιθυμεί και ο κόσμος της ομάδας.

Ενημερώνει τους συνεργάτες του ο Παπασταύρου

Λεπτομερώς αναμένεται να ενημερώσει τους συνεργάτες του ο Σταύρος Παπασταύρου, για τα τελευταία νέα που προκύπτουν, αλλά και για τις δικές του προθέσεις, αναφορικά με ενδεχόμενη πώληση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Ομόνοιας.

Κάτι το οποίο, επιβεβαιώνεται και από τις δηλώσεις του προέδρου του σωματείου των πρασίνων, Μάριου Αργυρίδη, ο οποίος ανέφερε πως ο πρόεδρος της Ομόνοιας, δεν ενημέρωσε κανέναν για το ενδεχόμενο αλλαγής στο ιδιοκτησιακό καθεστώς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας για τις επαφές Παπασταύρου-Χριστοδούλου

Συνεπώς, η ενημέρωση από τον Παπασταύρου αναμένεται εντός των επόμενων εικοσιτετράωρων, προκειμένου να δώσει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το όλο θέμα, τόσο στους συνεργάτες του στη διοίκηση της εταιρείας, όσο και τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Το φημολογούμενο ποσό που έπεσε στο τραπέζι

Σταύρος Παπασταύρου και John Χριστοδούλου, βρίσκονται σε επαφές για το όλο θέμα. Παράλληλα, την ώρα που οι δύο πλευρές βρίσκονται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, όλο και περισσότερες φήμες θέλουν το ποσό που έχει πέσει στο τραπέζι να κυμαίνεται στα 28 εκατομμύρια.

Σημειώνεται ότι, ο ισχυρός άνδρας των πρασίνων, Σταύρος Παπασταύρου, έχει στο μυαλό του και άλλες επενδύσεις εκτός του ποδοσφαιρικού χώρου.

Ωστόσο, εάν και εφόσον ο πρόεδρος της Ομόνοιας, επιλέξει να προχωρήσει σε συγκεκριμένη επένδυση, τότε αναγκαστικά θα πρέπει να αποχωρήσει από το διοικητικό θώκο της Ομόνοιας.

Γι' αυτό και ο ισχυρός άνδρας του τριφυλλιού, μπήκε σε σκέψεις και συζητά το ενδεχόμενο να πωλήσει το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ομάδας της Λευκωσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το υπερπολυτελές γιοτ του John Χριστοδούλου αξίας 40 εκατομμυρίων ευρώ (pics)