Η πρώτη επίσημη τοποθέτηση της Ομόνοιας για τις επαφές Παπασταύρου-Χριστοδούλου

Πρώτη επίσημη τοποθέτηση από την Ομόνοια, σε σχέση με τις επαφές του Σταύρου Παπασταύρου και του John Χριστοδούλου, από τον πρόεδρο του σωματείου του τριφυλλιού, Μάριο Αργυρίδη.

Μιλώντας στον Super Sport FM ανέφερε πως «δεν έχουμε κάτι επίσημο μέχρι τώρα στο Σωματείο. Περιμένουμε να ενημερωθούμε επίσημα. Είμαι σίγουρος πως ο Παπασταύρου γνωρίζει τη διαδικασία και θα μας ενημερώσει σύντομα».

Στη συνέχεια για τις επιτυχίες της Ομόνοιας με τον Παπασταύρου, ο πρόεδρος του σωματείου των πρασίνων πρόσθεσε πως η Ομόνοια είναι ένα ιστορικό σωματείο, σίγουρα ο κόσμος που πληροφορείται όλα αυτά, αγωνιά. Τα τρεισήμισι χρόνια που ήταν ο Παπασταύρου καταφέραμε πάρα πολλά. Επιτεύχθηκαν οι στόχοι, ίσως και πιο γρήγορα από τότε που κάναμε την συμφωνία. Κάναμε πολύ σημαντικά πράγματα. Θέλω να διαβεβαιώσω τον κόσμο της Ομόνοιας πως δεν πρέπει να ανησυχούν. Η συμφωνία μας προβλέπει τα πάντα, για την περίπτωση που ο Παπασταύρου αποφασίσει να πουλήσει τις μετοχές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο γιος μπακάλενας που έγινε… πρίγκιπας-Η φυγή από το σχολείο και η αυτοκρατορία

Για την διαδικασία που εμπλέκεται το σωματείο, είπε ότι «υπάρχει μία διαδικασία που υπάρχει μέσα στην συμφωνία που είχαμε κάνει με τον Παπασταύρου. Έχουμε επικοινωνία με το ΔΣ και όλοι γνωρίζουν τι προβλέπει αυτή η συμφωνία. Θα πρέπει να γίνει και Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, ώστε να γίνει ενημέρωση και να παρθούν αποφάσεις. Είναι πράγματα που θα συζητήσουμε με τα μέλη μας, όταν υπάρχει κάτι».

Παράλληλα, για το μοντέλο της εταιρείας ανέφερε πως «είναι ένα μοντέλο που έφερε επιτυχίες στον σύλλογο, ενώ έφερε καλύτερα οικονομικά δεδομένα. Έχουμε μία σοβαρή μείωση του χρέους και παράλληλα επιτυχία στον σύλλογο, άρα είναι ένα μοντέλο που θέλουμε να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε».

Τέλος, ο Μάριος Αργυρίδης ανέφερε πως υπάρχει καθημερινή επικοινωνία του Παπασταύρου με την ομάδα, «άσχετα με το αν ο κος Παπασταύρου βρίσκεται στην Αμερική. Είναι πάντα σε επαφή με όλους και ενημερώνεται για τα πάντα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Το υπερπολυτελές γιοτ του John Χριστοδούλου αξίας 40 εκατομμυρίων ευρώ (pics)