Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ ξετρελάθηκαν με τη συνεργασία του Πογκμπά με τον Τσουαμενί

Την στιγμή που όλοι έβλεπαν μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση να εξελίσσεται χθες ανάμεσα στη Γαλλία και την Ισπανία, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρατηρούσαν τη μεσαία γραμμή των τρικολόρ και τον Τσουαμενί.

Ο άσος της Μονάκο είχε εξαιρετική συνεργασία με τον Πογκμπά και οι φίλοι των «κόκκινων διαβόλων» δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τους εαυτούς τους να φανταστούν τους δύο στο κέντρο της ομάδας τους, εκτιμώντας ότι ο νεαρός μέσος είναι και εκείνος που λείπει από την μεσαία γραμμή της ομάδας και αυτός που θα μπορούσε να ξεκλειδώσει τον Πογκμπά και να θυμίσει τον θαυμάσιο παίκτη, πριν από... αρκετά χρόνια.

Έτσι πολλοί οπαδοί της Γιουνάιτεντ, όπως διαπιστώνει η ιστοσελίδα 101greatgoals.com, τοποθετήθηκαν μέσω των social media ζητώντας από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας να τον αποκτήσει.

Να θυμίζουμε ότι ο Τσουαμενί αγωνίζεται στην Μονακό και ήδη υπάρχουν ομάδες που έχουν στρέψει το βλέμμα τους επάνω του και προσπαθούν να τον αποκτήσουν. Γιουβέντους και Τσέλσι φέρονται να είναι σε καλύτερη θέση έναντι των άλλων. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τώρα δεν έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Πηγή: sport-fm.gr