Η βόμβα τύπου Οκριασβίλι που δεν... πυροδοτήθηκε ακόμη

Πυρά από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ δέχετα,ι μετά τη χθεσινή του παρουσία στον αγώνα με την ΠΑΕΕΚ, ο Τονρίκε Οκριασβίλι.

Ο διεθνής Γεωργιανός μεσοεπιθετικός, μέχρι στιγμής, δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά στους γαλαζοκίτρινους και εξακολουθεί να απογοητεύει με την απόδοση του στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πυρ και μανία οι ΑΠΟΕΛίστες με Πρόδρομο και Οκριασβίλι-«Μάκης out, ο Θεός να μας λυπηθεί»

Ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα στερηθεί τον 29χρονο άσο στο σημαντικό ντέρμπι με την Ανόρθωση, αφού αποβλήθηκε από τον αγώνα με την ομάδα της Κερύνειας.

Με τη μεταγραφή του Τονρίκε το καλοκαίρι στον Αρχάγγελο, άπαντες στο κυπριακό ποδόσφαιρο μιλούσαν για τη βόμβα του καλοκαιριού, αφού είναι ένας ποδοσφαιριστής που στην παρουσία του στην Ανόρθωση πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Μετά την αποβολή ξέδωσε με πίτσα ο Οκριασβίλι

Με τις εμφανίσεις του ο 29χρονος, σκόρπισε την απογοήτευση στους φίλους του ΑΠΟΕΛ, αδυνατώντας να κάνει τη διαφορά και να προσφέρει τα αναμενόμενα.

Τόσο οι ιθύνοντες των γαλαζοκιτρίνων, όσο και ο κόσμος του περιμένουν πολλά από τον Γεωργιανό και αναμφίβολα θα ήθελαν να δουν ένα Οκριασβίλι, ο οποίος θα θυμίζει τον παλιό καλό του εαυτό.

Ο ίδιος καλείται να κλείσει τα αυτιά του στην έντονη κριτική που δέχεται, να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ και ακολούθως να βγάλει ασπροπρόσωπους όσους το πίστεψαν εξ αρχής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: