ΒΙΝΤΕΟ: Λύτρωσε τον ΑΠΟΕΛ ο αρχηγός του και λύγισε την ΠΑΕΕΚ

Το πρώτο του τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος επικράτησε της ΠΑΕΕΚ με 1-0, χάρης το γκολ του αρχηγού του, Λούκας Σόουζα στο 80'.

Ο Βραζιλιάνος άσος σκόραρε για την ομάδα του και της χάρισε τους πρώτους τρεις βαθμούς, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Οι φιλοξενούμενοι, αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 5', αφού ο Σουμαόρο αποβλήθηκε από το παιχνίδι, για πάτημα από πίσω του Ντανίλο. Ακολούθως, ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε πέναλτι στο 32', ωστόσο Μάγκλίτσα ήταν άστοχος και έτσι έχασε την ευκαιρία να πάρει κεφάλι στο σκορ. 

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε και ο ΑΠΟΕΛ τον αγώνα, καθώς στο 77' δέχθηκε δεύτερη κίτρινη ο Οκριασβίλι, για χτύπημα με τον αγκώνα στον Δημητρίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων: 

ΑΠΟΕΛ (Σωφρόνης Αυγουστή): Μιχαήλ, Καρώ, Σάβιτς, Πολυκάρπου (75′ Κατσαντώνης), Θεοδώρου (67′ Εντονγκαλά), Σόουζα, Ντανίλο (75′ Τσεπάκ), Σαμπάλα, Οκριασβίλι, Νατέλ, Μάγκλιτσα (58′ Νταουσβίλι).

ΠΑΕΕΚ (Μάκης Σεργίδης): Πρόσεκ, Δημητρίου, Έσελινγκ, Σουμαόρο, Τσόσιτς, Κούρος, Βαρέλα (59′ Κωμοδίκης), Γιάνσεν (18′ Τίμερμανς), Αριστοτέλους (85′ Ντίας), Ενόχ (58′ Νάντο), Μπάμπιτς (85′ Καπαρτής).

Σκόρερ: Σόουζα 80′ 

Κίτρινες: Καρώ / Δημητρίου

Αποβολές: Οκριασβίλι (2η κίτρινη) / Σουμαορό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: