Κτυπά ρέστα για επιστροφή στις επιτυχίες ο ΑΠΟΕΛ-Οι σκέψεις του Σωφρόνη

Έτοιμος για το πρώτο τρίποντο της χρονιάς έπειτα από τρεις αποτυχημένες προσπάθειες, δείχνει να είναι ο ΑΠΟΕΛ, που υποδέχεται το απόγευμα της Δευτέρας τη νεοφώτιστη ΠΑΕΕΚ, στο ΓΣΠ.

Μετά τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας στο Κύπελλο, που λειτούργησε ως ψυχολογική ένεση για τους παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία, με μια νίκη και στο πρωτάθλημα, αφού είναι η μοναδική ομάδα που δεν πήρε ακόμα βαθμό.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή έδωσε από την περασμένη Τετάρτη, μετά το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα, σύνθημα αντεπίθεσης και οι παίκτες του καλούνται να υπακούσουν την εντολή του, πριν χαθεί κι άλλο πολύτιμο έδαφος.

Σίγουρα, η ΠΑΕΕΚ φαντάζει ως ιδανική αντίπαλος για να πετύχει ο ΑΠΟΕΛ τον στόχο του, όμως οι Κερυνειώτες έδειξαν ότι θα πουλήσουν πολύ ακριβά το τομάρι τους τη φετινή χρονιά κι όποια ομάδα δεν ιδρώσει, δύσκολα θα τους κερδίσει.

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ γνωρίζει ότι ο αγώνας κρύβει παγίδες και έκρουσε τον κώδωνα στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι δεν πρέπει να εφησυχαστούν για να καταφέρουν να φύγουν νικητές από το γήπεδο της πρωτεύουσας.

Σίγουρα, σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στο βασικό σχήμα, με τον νεαρό Πολυκάρπου να διεκδικεί φανέλα βασικού.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή αναμένεται να παρατάξει τον Σιμόνε Σκουφέτ στο τέρμα, αντί του Νεόφυτου Μιχαήλ, τον Σάβιτς με παρτενέρ τους Καρώ και Πολυκάρπου στο κέντρο άμυνας.

Στα δύο άκρα μεγαλύτερες πιθανότητες να αγωνιστούν έχουν οι Σαμπάλα από αριστερά και Θεοδώρου από δεξιά. Στο κέντρο κατά πάσα πιθανότητα επιστρέφει ο Νταουσβίλι με παρτενέρ τον Σόουζα και πιο μπροστά τους τον Νατέλ. Στην επίθεση θα είναι ο Μάγκλιτσα, ενώ την άλλη θέση διεκδικεί ο Οκριασβίλι και ο Ντανίλο.

Σημειώνεται ότι ο ΑΠΟΕΛ μετά το παιχνίδι με την ΠΑΕΕΚ θα ταξιδέψει στο Αντώνης Παπαδόπουλος για να αναμετρηθεί με την Ανόρθωση, ενώ στη συνέχεια θα έχει κατά σειρά, αγώνες με Εθνικό, Άρη και Δόξα, όπου μπορεί να πάρει βαθμούς και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: