ΒΙΝΤΕΟ: Κόλλησε σε... παφίτικη πίσσα μέσα στο ΓΣΠ η Ομόνοια

Ισόπαλη 1-1 αναδείχθηκε με την Πάφος FC η Ομόνοια στο ΓΣΠ, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, ωστόσο στη συνέχεια το αυτογκόλ της παφιακής ομάδας, δώρισε και το γκολ της ισοφάρισης στους γηπεδούχους, με την κάθε ομάδα στο τέλος να παίρνει από ένα βαθμό. 

O Χένινγκ Μπεργκ, είχε προχωρήσει σε δυο αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι της ομάδας του με τη Δόξα. 

Ο Νορβηγός προπονητής έριξε στον αγώνα τους Παναγιώτου και Σέχου, με τον πρώτο να παίρνει θέσει στο δεξί άκρο της άμυνας και τον δεύτερο να αντικαθιστά τον τιμωρημένο Ζόρντι Γκόμεθ. Εκτός έμεινε επίσης και ο Πάρης Ψάλτης.

Φοβισμένα μπήκαν οι δύο ομάδες στο γήπεδο, αφού στο πρώτο δεκάλεπτο επιδόθηκαν σε ένα αγώνα κέντρου. Στη συνέχεια η Πάφος ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 15' κατάφερε να ανοίξει το σκορ. 

Μετά από προσπάθεια του Βαλακάρι από αριστερά, η μπάλα έφθασε στον Σεμέδο, ο οποίος με γυριστό σουτ νίκησε τον Φαμπιάνο για το 0-1.

Ισοφάρισε την Πάφο η Ομόνοια, στο 53ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετά από μπαλιά του Λέζιακς από αριστερά, ο νεαρός αμυντικός της παφιακής ομάδας, δεν βρήκε καλά την μπάλα και την έστειλε στα δίκτυα της ομάδας του, για το 1-1.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Παναγιώτου, Γιούστε, Λέζιακς, Μπασιρού, Σέχου, Ζαχαρίου (73' Τζιωνής), Λοΐζου, Ατιέμγουεν (46'Κακουλλής), Τσέποβιτς. 

Πάφος FC: Ρούτκο, Κβίντα, Σεμέδο, Κοβάσεβιτς (60'Φουρ), Ζάιρο, Αουρέλιο, Μιχαήλ, Βαλακάρι, Πάνιτς, Μπάιριτς, Πάντσεον.

 

Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος

Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος

Β' Βοηθός Διαιτητής: Γεωργίου Παύλος

4ος Διαιτητής: Αναστάση Αναστάσης

VAR: Fernandes Correira Gustavo

AVAR: Δημητριάδης Μάριος

Παρατηρητής: Καραϊσκάκης Μιχάλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: