Οι επιλογές που λύνουν τα χέρια του Τιμούρ και το πρόγραμμα… βουνό που ακολουθεί

Λύθηκαν τα χέρια του Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος ταξιδεύει στη Λεμεσό, για να αντιμετωπίσει τον Άρη, έχοντας στη διάθεσή του πλειάδα επιλογών, σε αντίθεση με το τελευταίο παιχνίδι απέναντι στον Εθνικό Άχνας.

Ο Γεωργιανός τεχνικός είδε με ικανοποίηση τους Δημήτρη Χριστοφή, Κάιλ Λάφερτι και Σπύρο Ρισβάνη να προπονούνται σε φουλ ρυθμούς και ως εκ τούτου τους συμπεριέλαβε στις επιλογές του, ενόψει του πολύ δύσκολου αγώνα απέναντι στην Ελαφρά Ταξιαρχία.

Ο Κετσπάγια, δεν είναι ωστόσο προπονητής που θα καθορίσει το πλάνο του, προφυλάσσοντας παίκτες, με βάση τα παιχνίδια που ακολουθούν, αλλά θα ρίξει στον αγώνα τους πιο έτοιμους ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η καυτή σφυρίχτρα στo ΑΕΛ-Απόλλωνας και οι ξένοι στο VAR

Ως εκ τούτου, το πιο πιθανό σενάριο, είναι ότι ο προπονητής της Ανόρθωσης δεν θα βάλει στην ενδεκάδα οποιοδήποτε από τους παίκτες που επιστρέφουν, εκτός κι αν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμος, για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Το πιο πιθανό σενάριο, είναι να ξεκινήσει τον αγώνα με τους ίδιους έντεκα που έπαιξαν κόντρα στον Εθνικό, με μοναδικό ερωτηματικό την κορυφή της επίθεσης.

Θέση κάτω από τα δοκάρια θα πάρει ο Γκιόρκι Λόρια. Στο κέντρο άμυνας θα είναι οι Ρισβάνης και Αραγιούρι, αριστερά ο Κορέια και δεξιά ο Κορρέα.

Στο κέντρο θα παίξουν οι Αρτυματάς, Χουσμπάουερ και Πόποβιτς, ενώ στα άκρα της επίθεσης θα είναι οι Χριστοδουλόπουλος και Ουάρντα. Όσον αφορά τον κεντρικό επιθετικό η θέση παίζεται μεταξύ Λάφερτι και Ρουσιά.

Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχει και η επιλογή του Μίλος Ντέλετιτς, που εξέτισε την ποινή του, μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε στο παιχνίδι με την Δόξα στο Μακάρειο στάδιο, ωστόσο δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να αρχίσει τον αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτό είναι το πρωτόκολλο της ΚΟΠ για το πρωτάθλημα-Πότε θα αναβάλλονται αγώνες

Σίγουρα, ο αγώνας απέναντι στον Άρη μόνο εύκολος δεν είναι, αφού η ομάδα της Λεμεσού έχει υψηλές βλέψεις στη φετινή χρονιά, κάτι που αποδεικνύεται από τις προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι.

Μέχρι στιγμής, η ομάδα της Λεμεσού παρουσιάζει επιθετικές αδυναμίες, τις οποίες πρέπει να διορθώσει, αφού δυσκολεύεται να βρει το γκολ, όμως η Ανόρθωση δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να εφησυχαστεί, αφού κάτι τέτοιο συνέβη στον αγώνα με τη Δόξα, με αποτέλεσμα στο τέλος να δεχθεί την ήττα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βγαίνουν μπροστά οι διαιτητές-Ζητούν τη δημοσιοποίηση των διαλόγων με VAR

Το πρόγραμμα… βουνό που ακολουθεί

Μετά το παιχνίδι απέναντι στον Άρη, ακολουθεί πρόγραμμα βουνό για την Ανόρθωση η οποία θα έχει τέσσερα συνεχόμενα ντέρμπι και παράλληλα υποχρεώσεις στο European Confernce League.

Στις 30 Σεπτεμβρίου η Ανόρθωση θα παίξει με την Γάνδη για το Conference League, ενώ στις 3 Oκτωβρίου θα παίξει με τον ΑΠΟΕΛ στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Ακολούθως, στις 17 Oκτωβρίου θα αντιμετωπίσει την ΑΕΛ εκτός έδρας και τέσσερις ημέρες αργότερα την Φλόρα Ταλίν στο ΓΣΠ.

Στις 25 Οκτωβρίου θα παίξει με την ΑΕΚ στο Αντώνης Παπαδόπουλος και στις 29 θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια στο ντέρμπι των… Ευρωπαίων, στο ΓΣΠ. Το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα κλείνει με τον αγώνα απέναντι στην Φλόρα Ταλίν, στην Εσθονία, στις 4 Νοεμβρίου.