Οι δύο παίκτες από κυπριακή ομάδα που έβαλε στο μάτι ο Πετρίδης

Προσπαθείς ώστε να αποκτηθεί παίκτης στο κέντρο της άμυνας καταβάλλει ο Πρόδρομος Πετρίδης, σε μια προσπάθεια να ενισχυθούν οι γαλαζοκίτρινοι στο αμυντικό κομμάτι.

Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου της Λευκωσίας, κτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού, για να αποκτήσει δανεικό ένα εκ των Μαμαντού Σαμπίνια ή Ενέκο Μποβέδα.

Αύριο Σάββατο, είναι η τελευταία ημέρα, που οι κυπριακές ομάδες θα έχουν δικαίωμα να αποκτήσουν δανεικό ποδοσφαιριστή από άλλη ομάδα και τα περιθώρια στον ΑΠΟΕΛ στενεύουν.

Μετά τους τραυματισμούς των Βινίσιους και Σάντος, ο Σωφρόνης Αυγουστή για το κέντρο της άμυνας, έχει τις επιλογές των Σάβιτς, Καρώ, αλλά και Πολυκάρπου.

Παράλληλα, για να πει το «ναι» ο Ολυμπιακός για ένα εκ των δύο παικτών, θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά η ομάδα της Λευκωσίας. Ωστόσο, για την ώρα, όλα είναι ανοικτά.

Τέλος, σε περίπτωση που δεν καταλήξει θετικά η προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ, τότε ο Σωφρόνης θα πορευτεί με αυτούς που έχει, ενώ λύσεις εκεί μπορεί να δώσει και ο Λουντέμο.

Σημειώνεται ότι, μέχρι αύριο, θα πρέπει να δηλωθεί ο τελικός κατάλογος από τις ομάδες των παικτών, οι οποίοι θα είναι διαθέσιμοι μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Κτύπησε πόρτες για στόπερ ο Πετρίδης, όμως… έφαγε άκυρο