Προανήγγειλε καταγγελίες για τη διαιτησία ο ΑΠΟΕΛ-Έτοιμος να ανοίξει τα χαρτιά του

Για την κακή εικόνα του ΑΠΟΕΛ στην αρχή του πρωταθλήματος μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε μετά τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Δόξα και την έρευνα που διατάχθηκε, προαναγγέλλοντας μάλιστα καταγγελίες για τη διαιτησία.

Όπως ανέφερε ο κ. Πετεβίνος, ανέφερε πως τα λόγια δεν έχουν σημασία στο ποδόσφαιρο, τα πάντα αποτυπώνουν την πραγματικότητα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τις πρώτες τρεις αγωνιστικές δεν υλοποιήσαμε αυτά που λέγαμε στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα είναι μια άλλη διοργάνωση, να τα αφήσουμε όλα στο λευκό και να αρχίσουμε ξανά από την αρχή.

Σημείωσε επίσης ότι η Σαλαμίνα είναι μια παραδοσιακή ομάδα, έχει ποιότητα στις τάξεις της και έχει ποιότητα.

Σε σχέση με τα όσα τεκταίνονται μετά τον αγώνα της Ομόνοιας με τη Δόξα, διαμήνυσε πως, το θέμα της διαιτησίας είναι ένα θέμα που αποτελεί ένα διαχρονικό πρόβλημα και θέλαμε να ελπίζουμε ότι με την απόφαση να έρθει το VAR θα λύνονταν τα προβλήματα, αλλά δυστυχώς δεν είναι το σύστημα, το πρόβλημα, αλλά αυτοί που βλέπουν και αποφασίζουν.

Επισήμανε εξάλλου πως, «πρέπει να δούμε και κάποιες νοοτροπίες χωρίς να ζητά το ΑΠΟΕΛ το αυτονόητο», σχολιάζοντας πως οι διαιτητές δεν έπρεπε οριστούν 48 ώρες πριν το παιχνίδι και επειδή ανακοινώθηκε η διεξαγωγή έρευνας.

Ο Νεκτάριος Πετεβίνος αναφέρθηκε σε επιστολή του ΑΠΟΕΛ στην ΚΟΠ, με την οποία ζήτησε συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Μίλοραντ Μαζιτς, προαναγγέλλοντας πως οι γαλαζοκίτρινοι θα προβούν σε καταγγελίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: