Βυθισμένος στην απογοήτευση αναζητά την εξιλέωση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα ο ΑΠΟΕΛ

Δεν θέλει ούτε καν να σκέφτεται το ενδεχόμενο αποκλεισμού ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος υποδέχεται σήμερα τη Νέα Σαλαμίνα, για τον πρώτο γύρου του κυπέλλου, σε μονό αγώνα.

Μετά τη λήξη του αγώνα στο Τσίρειο στάδιο, όπου οι γαλαζοκίτρινοι ηττήθηκαν για Τρίτη συνεχόμενη φορά στο στρατόπεδο του ΑΠΟΕΛ επικρατεί απογοήτευση.

Περισσότερη απογοήτευση όμως, προκαλεί το γεγονός ότι δεν είναι μόνο οι τρεις ήττες, αλλά το ότι η εικόνα που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας στο γήπεδο είναι προβληματική.

Ο κόσμος της ομάδας, μετά από την ήττα από τον Ολυμπιακό, περίμενε πως ο ΑΠΟΕΛ θα μπει στο γήπεδο αποφασισμένος να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, όχι μόνο δεν έγινε, αλλά οι λανθασμένες ενέργειες και οι αδυναμίες που παρουσίασαν οι παίκτες των γαλαζοκιτρίνων, προκάλεσαν μεγάλο εκνευρισμό στους ΑΠΟΕΛίστες.

Μάλιστα, αρκετοί ήταν αυτοί που τα έβαλαν τόσο με τον Πρόδρομο Πετρίδη, όσο και με παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι στον Αρχάγγελο, με σκοπό να το ενισχύσουν, όμως για την ώρα δεν το κάνουν.

Σαφώς και στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν μπάλα οι μεταγραφές, τα ποσά και τα ονόματα, όμως η μεγάλη αλήθεια είναι ότι από αυτούς που ήρθαν ο μόνος που έδειξε ότι, τουλάχιστον, προσπαθεί είναι ο Λέο Νατέλ. Μόνος, σίγουρα, όμως δεν μπορεί.

Οι υπόλοιποι δεν έβγαλαν αντίδραση, ούτε μετά την ήττα από την Πάφο, ούτε από την ήττα από τον Ολυμπιακό και αυτό προκαλεί μεγάλη εντύπωση. Πώς είναι δυνατόν σε τρία παιχνίδια, να μη μπορούν να κάνουν ούτε τα βασικά;

Παρόλα αυτά, αυτό που έχει μεγάλη σημασία τώρα είναι ότι όποιοι και αν κληθούν να αγωνιστούν απόψε πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιήσουν μια πειστική εμφάνιση, να αντιδράσουν και να εν τέλει να πάρουν την πρόκριση.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος, ο οποίος φέτος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία. Πάλι είναι υπολογισμός και ο φετινός ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι είναι ικανός και για το χειρότερο!

Συνεπώς, ενδεχόμενη νίκη και πρόκριση θα δώσει αυτόματα τεράστια ψυχολογική τόνωση, κάτι που αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο μπορεί να δοθεί στον ΑΠΟΕΛ.

Σε αντίθετη περίπτωση, τότε θα προκληθεί τεράστιος… σεισμός στον Αρχάγγελο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: