Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας-«Τα βλέπουν όλα καλά και άγια»

Μαίνεται ο πόλεμος μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας, με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις στον αγώνα των πρασίνων απέναντι στην Δόξα, για τις οποίες ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε διαγραφή των διαιτητών του αγώνα. 

Μετά την απάντηση της Ομόνοιας, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε πως, «οι αποφάσεις του VAR ήταν σωστές καθώς διόρθωσαν λάθη που έγιναν κατά τη διάρκεια του αγώνα, κάτι που επιβεβαίωσαν και ειδικοί που τοποθετήθηκαν», ήρθε νέα απάντηση του ΑΠΟΕΛ, το οποίο καλεί τους πράσινους, παρότι δεν τους κατονομάζει, να συνταχθούν σε κοινό μέτωπο διαφάνειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Σηκώνει το γάντι και απαντά για τη διαιτησία η Ομόνοια

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει ότι «όσοι ανησυχούν για πίεση προς τους διαιτητές, τους προσκαλούμε να συνταχθούν μαζί μας σε κοινό μέτωπο διαφάνειας. Εκτός αν έχουν λόγους ανησυχίας και για αυτό τον λόγο, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα βλέπουν όλα "καλά και άγια».

Τονίζουν ακόμα πως, «επαναλαμβάνουμε και δημόσια την εισήγηση που κάναμε προς την ΚΟΠ και τον πρόεδρο της επιτροπής διαιτησίας σε επιστολή μας στις 23/08/2021, έτσι ώστε να προχωρήσει σε δημοσιοποίηση των διαλόγων του VAR. Και το ίδιο να πράττει σε κάθε παιχνίδι που κρίνει ότι χρειάζεται. Όπως ακριβώς γίνεται και στην Ελλάδα, δίνοντας την δυνατότητα σε όλους να έχουν ξεκάθαρη άποψη. Μπορεί οποιοσδήποτε να παρακολουθήσει το τελευταίο video που ανέβηκε από την ΚΕΔ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: ΒΙΝΤΕΟ: Το πέναλτι, η κόκκινη και το θρίλερ στις καθυστερήσεις

Στη συνέχεια οι γαλαζοκίτρινοι παραθέτουν το βίντεο στο οποίο αναφέρονται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: