«Ελεεινή η φιλοξενία του ΟΦΗ, ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος από Φωτιά-Σκουλά»

Και… τρίτο ημίχρονο στο ΟΦΗ-ΑΕΚ, το οποίο έληξε 3-3, με τους Κρητικούς να πετυχαίνουν τρία γκολ από το 78' και μετά, παίρνοντας τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μεγάλη ένταση, θυμίζουμε, είχαμε στο «Γεντί Κουλέ» στη διάρκεια -και- της ανάπαυλας. Αρχικά υπήρξε επεισόδιο στα επίσημα του γηπέδου με τον Παναγιώτη Κονέ, ο οποίος, επειδή πανηγύρισε το 2-0 από τον Τσούμπερ, δέχθηκε… πέσιμο από οπαδούς της κρητικής ομάδας, ωστόσο η κατάσταση ηρέμησε.

Στη συνέχεια, δε, ο Δημήτρης Δημητριάδης δέχθηκε κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Φωτιά, καθώς με το που έληξε το ημίχρονο διαμαρτυρήθηκε στον ρέφερι στο κέντρο του γηπέδου τόσο για την αποβολή του Λιβάι Γκαρσία όσο και για την αποβολή που δεν έσωσε στο χτύπημα του Χατζισαφί.

Υπήρξε και συνέχεια, όμως, αφού ο Φωτιάς δέχθηκε έντονες διαμαρτυρίες στο ημίχρονο από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, με το που μπήκε στα αποδυτήρια. «Δεν σέβεσαι την ΑΕΚ, έχεις διαλύσει το ματς», ήταν αυτά που ακούστηκαν μεταξύ άλλων.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, λοιπόν, είχαμε και νέο κύμα διαμαρτυριών από τους ανθρώπους της ΑΕΚ, που δεν μπορούσαν ούτε να πιστέψουν ότι πριν καλά καλά μπει στα αποδυτήρια ο διαιτητής, είχε ετοιμαστεί για να φύγει για το αεροδρόμιο. Δεν περίμενε να κλείσει, δηλαδή, το φύλλο αγώνα -το οποίο να σημειωθεί, βέβαια, πως το κλείνει ο τέταρτος και το έκλεισε, τελικά, ο πρώτος βοηθός, ο Παπαδόπουλος, σύμφωνα πάντα με όσα λένε από την ΑΕΚ! Μέχρι και οι άνθρωποι του ΟΦΗ, πάντως, απορούσαν που έφυγε τόσο γρήγορα ο Φωτιάς.

Επίσης, όπως τονίζουν από την ομάδα, παίκτης της ΑΕΚ δεν πήγε να μιλήσει στο συνδρομητικό κανάλι, γιατί ακόμα και την ώρα που μιλούσε ο Μιλόγεβιτς υπήρχαν οπαδοί του ΟΦΗ μέσα στο γήπεδο, ενώ με δυσκολία -τονίζουν- μπήκαν από τη φυσούνα οι επίσημοι της «Ένωσης», που και στο τέλος του ματς ήταν εγκλωβισμένοι σε ένα κομμάτι της κερκίδας και δέχθηκαν βροχή αντικειμένων από το πέταλο των φανατικών, όταν κατευθύνθηκαν προς τα αποδυτήρια.

Άπαντες στην ΑΕΚ ήταν έξαλλοι με την ελεεινή, όπως τη χαρακτηρίζουν, φιλοξενία, όπως και με τον Φωτιά, αλλά και με τον Σκουλά, στο VAR!

Για την «Ένωση» δεν υπάρχει αποβολή στον Λιβάι Γκαρσία (για την οποία ο Φωτιάς μιλάει για βίαιη απώθηση), υπάρχει νωρίτερα αποβολή στον Χατζισαφί και ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ στον Βράνιες, που το κοιτάνε μια ώρα, στο 1-3. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ κάνουν λόγο για «ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και κλοπή μιας ξεκάθαρης νίκης».

Για την επίθεση, δε, στα επίσημα στον Κονέ και στους υπόλοιπους επισήμους της ΑΕΚ, επειδή πανηγύρισαν το 0-2, υπήρξε ανάγκη να μεταφερθούν με διμοιρία ΜΑΤ στο δεύτερο ημίχρονο από την αστυνομία όχι πλέον στα επίσημα για το δεύτερο ημίχρονο, αλλά στη Θύρα 6 -εκεί που κάποτε έμπαιναν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων. Στα επίσημα, να σημειωθεί, έμεινε μόνο ο πρόεδρος της ΠΑΕ, ο Βαγγέλης Ασλανίδης, ο οποίος καταγγέλλεται πως και αυτός προπηλακίστηκε στα επεισόδια που έγιναν στο 0-2.

Στο τέλος αυτό που φώναζαν στον Φωτιά οι άνθρωποι της ΑΕΚ ήταν «αυτά στην ΑΕΚ δεν επιτρέπεται να τα κάνεις, φεύγεις σαν τον κλέφτη»!

Πηγή: sport-fm.gr