Σώθηκε από θαύμα και το έριξε έξω με καυτό μοντέλο ο Χάμιλτον

Στο στόχαστρο των βρετανικών tabloid βρέθηκε και πάλι ο Lewis Hamilton, που όπως είναι προφανές κάθε του κίνηση αποτελεί και είδηση πρώτου μεγέθους.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευμα της Daily Mail με τον τίτλο “Νομίζαμε ότι είχες τραυματιστεί Lewis“, τον δείχνουν να συνοδεύει στο ξενοδοχείο της την Janet Guzman.

H εν λόγω αιθέρια (όχι και τόσο…) ύπαρξη είναι ετών 27, γεννημένη στο Λος Άντζελες, επαγγέλλεται την Influencer στο Instagram με πάνω από 1,9 εκατομμύρια followers. Και στον “ελεύθερο χρόνο” της, τσοντάρει στο εισόδημά της με “ελευθεριάζουσες” δραστηριότητες στην γνωστή ιστοσελίδα Only Fans.

Στο δημοσίευμα της Daily Mail αναφέρεται ότι ο φωτογράφος συνέλαβε τον Hamilton με τον σωματοφύλακά του να μπαίνει στο ξενοδοχείο του και αμέσως πίσω του ακολούθησε η Guzman, η οποία ήταν και αυτή καλεσμένη στο MET Gala.

 

Παρά το γεγονός ότι δεν είναι ξεκάθαρο ότι ήταν παρέα, οι Βρετανοί φαίνεται ότι έχουν βάλει στο στόχαστρο τον Hamilton για πολλά πράγματα. Και κυρίως φαίνεται να μην του συγχωρούν ότι ενώ δήλωνε τραυματίας στην Μόντσα, την επόμενη μέρα βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για το γκαλά και τα νυχτοπερπατήματά του.

Μάλιστα στην Daily Mail δεν παραλείπουν να υπενθυμίζουν ότι ο Helmut Marko της Red Bull είχε πει ότι τόσο ο Hamilton όσο και η Mercedes είχαν πει ψέμματα για τον υποτιθέμενο τραυματισμό του.

 

Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Hamilton και η καλλίπυγος (περί ορέξεως των sir, ουδείς λόγος…) “συνοδός” του έχουν γίνει το θέμα των ημερών σε όλο τον διεθνή Τύπο. Κάτι στο οποίο ο Hamilton είναι μάλλον συνηθισμένος όντας μία persona με διεθνή ακτινοβολία εντός και εκτός πίστας. Αρκεί να συνεχίσει να έχει φανς και πέραν του Only Fans.