LIVE: Ισοφάρισε με πέναλτι ο Ολυμπιακός

Ολυμπιακός και ΑΕΛ τίθενται αντιμέτωποι για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, σε αγώνα που διεξάγεται στο στάδιο ΓΣΠ.

Η λεμεσιανή ομάδα ταξίδεψε στην πρωτεύουσα με σκοπό να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Πάφου με 4-0

Από την άλλη, οι γηπεδούχοι προέρχονται από τη νίκη με 1-0 επί του ΑΠΟΕΛ και θέλουν να παλέψουν και στη σημερινή αναμέτρηση για να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Η ταυτότητα του αγώνα:

-37' Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΛ να ανοίξει το σκορ με τον Τσέποβιτς. Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα ο Σέρβος φορ έκανε το κεφάλι, ωστόσο ο Μολ μπλόκαρε. 

-39' Δύο λεπτά αργότερα με παρόμοιο τρόπο ο ίδιος παίκτης επιχείρησε να σκοράρει, όμως ο κίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε και πάλι. 

-45΄Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Σάντος σκόραρε και έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους.

-72' Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό αν φέρει το ματς στα ίσα, όταν ο Κυριάκου έκανε τη μπαλιά, με τον Σάλι να πιάνει το πλασέ με τη μια και τη μπάλα να περνά ξυστά από την εστία του Κεραυνού. 

-85' ΟΙ γηπεδούχοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσα, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σάλι. 

Oι ενδεκάδες των ομάδων:

Ολυμπιακός (Γιώργος Πετράκης): Μολ, Κυριάκου, Μποβέδα, Σαμπίνια, Μανρίκε, Σάλι, Νάνι, Γκουστάβο, Πεχλιβάνης, Σαρφό, Μάντζης.

ΑΕΛ ( Ντούσαν Κέρκεζ): Κεραυνός, Σάντος, Τεϊσέιρα, Ριστέφσκι, Μαζάν, Πελέ, Μεντόγεβιτς, Ζντραφκόφσκι, Έουλερ, Ριέιρα, Τσέποβιτς.