Μπαίνει ξανά στο γήπεδο ο Μερκής-«Ούτε στο τάβλι δεν μου αρέσει να χάνω»

Δένει τα κορδόνια και μπαίνει ξανά στο γήπεδο ο Γιώργος Μερκής, ο οποίος στο τέλος της περασμένης σεζόν ολοκλήρωσε μια λαμπρή καριέρα, που διήρκησε για μια εικοσαετία.

Συγκεκριμένα, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και του Απόλλωνα θα αγωνίζεται στην Ακανθούς, ομάδα η οποία συμμετέχει στην ομοσπονδία ΑΠΟΕΣΠ.

Αναμφίβολα, η διαφορά με την πρώτη κατηγορία και την ομοσπονδία της ΑΠΟΕΣΠ είναι τεράστια. Ο Γιώργος Μερκής με το που ανακοίνωσε το τέλος, το εννοούσε και αυτό δεν αλλάζει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο Μερκής στην OMADA: Η χειρότερη στιγμή του, η μεγάλη ενόχληση και η συγνώμη

Ο Κύπριος άσος είχε στα χέρια του προτάσεις τόσο από ομάδες της δεύτερης κατηγορίας, όσο και ομάδες μικρότερων κατηγοριών. Ωστόσο, ο ίδιος αρνήθηκε ευγενικά και τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον. 

Ο λόγος που ο Μερκής θα συμμετέχει στην Ακανθούς, είναι ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός των Ελπίδων, Σοφούλης Στυλιανού, ένας άνθρωπος που ο 36χρονος αμυντικός είχε ως προπονητή του στην Ελπίδων και έχει απέραντο σεβασμό προς το πρόσωπο του.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μερκής δέχθηκε πρόταση από τον Κύπριο τεχνικό ώστε να αγωνιστεί στην ομάδα, με τον ίδιο να την αποδέχεται, με την προϋπόθεση όμως πως θα το κάνει συμμετέχοντας σε όσους αγώνες μπορέσει.

Έτσι, έστω και ερασιτεχνικά και με αυτό τον τρόπο, Μερκής θα συνεχίσει να κοσμεί τα κυπριακά γήπεδα και παράλληλα να βοηθήσει με την ποιότητα και την εμπειρία που διαθέτει την Ακανθούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η ιστορία πίσω από το «θυμάστε τις σας έκαναν οι Τούρκοι;»-Όσα αποκαλύπτει ο Μερκής

Σε δηλώσεις του στην OMADA, για αυτή τη νέα εμπειρία, ο Γιώργος Μερκής ανέφερε ότι «αποδέχθηκα να συμμετάσχω σε κάποιους αγώνες της ομάδας Ακανθούς, γιατί μου το ζήτησε ο κύριος Σοφούλης, όπου έχω απέραντο σεβασμό προς το πρόσωπο του. Έτσι και ερασιτεχνικά θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα με όσες δυνάμεις μου έχουν απομείνει, διασκεδάζοντας και περνώντας ωραίες στιγμές μέσα στο γήπεδο».

Παράλληλα, ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΑΠΟΕΛ υπογράμμισε πως «ούτε στο τάβλι δεν μου αρέσει να χάνω! Γι' αυτό θα προσπαθήσω να δίνω όποιες δυνάμεις έχω, και σε συνδυασμό με την εμπειρία μου, ώστε να κερδίζει η ομάδα».