Ο παίκτης που έρχεται από την εξωτερική και βάζει δύσκολα στον Μπεργκ

Εκ των κορυφαίων ήταν ο Πάρης Ψάλτης, απέναντι στην Καϊράτ, στην πρεμιέρα της Ομόνοιας στους ομίλους του Conference Leahue, αφού ο Κύπριος άσος αντικατάστησε επάξια τον Σέχου.

Ο Κύπριος διεθνής αμυντικός, πήρε φανέλα βασικού και έκανε ντεμπούτο στην ενδεκάδα του τριφυλλιού και λίγο έλειψε να το συνοδέψει με το πρώτο του γκολ. 

Ο Ψάλτης είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρει για την Ομόνοια, ωστόσο το θετικό ήταν πως πραγματοποίησε μια πολύ καλή εμφάνιση, η οποία αφήνει υποσχέσεις. 

Ήταν το πρώτο παιχνίδι που ο Κύπριος μπακ άρχισε βασικός και πέραν από τη βοήθεια του στο επιθετικό κομμάτι, ήταν αρκετά σταθερός στα αμυντικά του καθήκοντα 

O 24χρονος άσος, είχε πολλά τρεξίματα στο Καζακστάν και μάλιστα κλήθηκε να αγωνιστεί σε ρόλο φουλ μπακ, αφού ο Χένινγκ Μπεργκ παρέταξε την ομάδα του με τριάδα στην άμυνα. 

Με αυτά τα δεδομένα, ο Ψάλτης απέδειξε για άλλη μια φορά πως μπορεί να δώσει ανάσες στον Σέχου, ενώ παράλληλα η θετική του εμφάνιση φέρνει ευχάριστο πονοκέφαλο στον Νορβηγό τεχνικό. 

Επιπλέον, ο νεαρός αμυντικός όσες φορές κλήθηκε να αγωνιστεί έδειξε ότι είναι έτοιμος και έτσι θα αποτελεί μια πολύτιμη λύση στην φαρέτρα του Μπεργκ για αυτή τη σεζόν. 

Παράλληλα, ο 24χρονος δεξιός οπισθοφύλακας με το τέλος της αναμέτρησης δεν έκρυψε την απογοήτευση του, καθώς ανέφερε πως θα μπορούσε να σκοράρει για την ομάδα του. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: