Η επιθετική δυστοκία, ο εχθρός του ΑΠΟΕΛ και η κατάσταση των τραυματιών

Για το επερχόμενο παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, τις απουσίες, αλλά και την πίστη του στην ομάδα, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στον SuperSport Fm, o εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ ανέφερε αρχικά ότι «είναι μεγάλο παιχνίδι με τον Απόλλωνα γενικά τα τελευταία χρόνια. Ένα από τα κλασικά ντέρμπι των τελευταίων χρόνων με τίτλους αλλά και πορείες στην Ευρώπη. Χάσαμε δύο παιχνίδια. Με την Πάφο FC δεν κάναμε τίποτα, με τον Ολυμπιακό ήμασταν καλύτεροι αλλά από την στιγμή που μείναμε στο μηδέν η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο. Παίζουμε άλλωστε και με την ομάδα που είναι στην κορυφή με 6 βαθμούς. Από την στιγμή που δεν μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα ναι σίγουρα είναι ένα θέμα. Γνωρίζουμε ότι δεν έχουμε χρόνο μπροστά μας γιατί σαν ΑΠΟΕΛ πρέπει πάντα να πρωταγωνιστούμε. Όταν είσαι ΑΠΟΕΛ ο χρόνος είναι εχθρός μας αλλά θα στηρίξουμε την ομάδα και στο τέλος ευελπιστούμε ότι θα δικαιωθούμε. Έχουμε διαθέσει κοντά στα 700 εισιτήρια και περιμένουμε και άλλα μέχρι τον αγώνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι... μπηχτές του Νεκτάριου στον Πρόδρομο για Πουρσαϊτίδη

Σε ότι αφορά στην παρουσία του κόσμου είπε πως «είναι στο πλευρό μας παρά τις δύσκολες στιγμές που περνά η ομάδα. Εμείς βλέπουμε την αντίδραση του κόσμου και είμαστε κάτι περισσότερο από ευχαριστημένοι. Πρέπει σίγουρα να βρούμε τον δρόμο μας, καθώς είμαστε 6 βαθμούς μείον και γνωρίζουμε όπως και ο κόσμος ότι έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές. Η ουσία άλλωστε είναι οι 3 βαθμοί στους αγώνες αν και φυσικά είναι καλό να προσφέρεις και ωραίο ποδόσφαιρο στον κόσμο».

Σε σχέση με τους τραυματίες, διαμήνυσε ότι «σήμερα θα αξιολογηθεί η κατάσταση των τραυματιών και στην συνέχεια θα δούμε πως θα προχωρήσουμε. Πριν να υπάρξουν οι εξετάσεις δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. εκτός δράσης βρίσκονται οι Εφραίμ, Γαβριήλ, Μιντίκκης, Βινίσιους, Ντε Βινσέντι αν και σιγά σιγά βελτιώνετε η κατάσταση τους.

 

Δειτε Επισης

Μπορέλ: Το Ισραήλ να διασφαλίσει προστασία εργαζομένων σε ανθρωπιστικές οργανώσεις
Ερντογάν: Ο Νετανιάχου είναι ο Χίτλερ της εποχής μας
Μ. Ραουνά: Εργαζόμαστε για μια επιτυχή Προεδρία ΕΕ με θετικό αποτύπωμα
Η επέτειος του σχέδιο Ανάν και οι διαφορετικές προσεγγίσεις στα κατεχόμενα
Πέραν των 18 χιλιάδων ατόμων εξυπηρετούν τα Επιμορφωτικά Κέντρα
Διακοπές ηλεκτροδότησης την Παρασκευή σε κοινότητες Λεμεσού και Λάρνακας
Δήμαρχος στη Γαλλία απαγορεύει την κυκλοφορία ασυνόδευτων ανήλικων κάτω των 13 ετών
BINTEO: Άλλο ένα περιστατικό για τη Boeing-Αεροσκάφος έχασε τον τροχό του κατά την απογείωση
Οι ισραηλινές δυνάμεις βομβαρδίζουν ξανά τη βόρεια Γάζα-Για αδιάκοπο σφυροκόπημα μιλούν οι Παλαιστίνιοι
BINTEO: Παλαιστής ακινητοποίησε αλιγάτορα 2,5 μέτρων με γυμνά χέρια