H παραδοχή Κετσπάγια, ο μεγάλος πονοκέφαλος και η άμεση ανάγκη για την Ανόρθωση

Δίκαιη ήταν η νίκη της Παρτιζάν επί της Ανόρθωσης στο ΓΣΠ, για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Conference League, αφού οι Σέρβοι παρουσιάστηκαν πιο έτοιμοι για τον αγώνα, ενώ έδειξαν στοιχεία μιας σκληροτράχηλης ομάδας, η οποία αμύνεται με εξαιρετική προσήλωση και επιτίθεται ταχύτατα, πιάνοντας στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα. 

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, μετά το παιχνίδι παραδέχθηκε ότι η Ανόρθωση έχασε από μια καλύτερη ομάδα, η οποία ήρθε στην Κύπρο για να πάρει τους τρεις βαθμούς πάση θυσία και τελικά τα κατάφερε. 

Από την άλλη, η Ανόρθωση δεν μπορεί να στεναχωριέται από την ήττα, αφού ο στόχος ήταν η είσοδος στους ομίλους και αυτός επετεύχθη. Από δω και στο εξής, η ομάδα της Αμμοχώστου καλείται να διασκεδάσει τη συμμετοχή της, να αποκτήσει εμπειρίες και εκεί και όπου μπορεί, να πάρει βαθμούς, για να γεμίσει ακόμη περισσότερο τα ταμεία της. 

Ωστόσο, ένα στοιχείο που πιθανότατα να ανησυχεί τον Τιμούρ Κετσπάγια και το οποίο φανερώθηκε για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα, είναι το γεγονός πως η ομάδα δυσκολεύεται να σκοράρει. Ναι μεν απουσίαζε ο βασικός επιθετικός Κάιλ Λάφερτι, ωστόσο ούτε ο Ρουσιάς, ούτε ο Κατσαράβα που μπήκε ως αλλαγή κατάφεραν να κάνουν αισθητή την παρουσία τους στον αγώνα. 

Από την άλλη, οι πλάγιοι επιθετικοί της ομάδας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και Αμρ Ουάρντα, δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα, παρότι ο Κετσπάγια δοκίμασε να τους αλλάξει θέσεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Ο Τιμούρ, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Παρτιζάν έστρεψε το βλέμμα του στον αγώνα με τον Εθνικό, δίνοντας σύνθημα νίκης, αφού μετά την ήττα από την Δόξα στην προηγούμενη αγωνιστική, δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερο συνεχόμενο λάθος στον μαραθώνιο του πρωταθλήματος.

Για να έρθει όμως η νίκη για την Ανόρθωση, υπάρχει άμεση ανάγκη να βρει τον τρόπο ο προπονητής της, για να σκοράρει η ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: