ΒΙΝΤΕΟ: Σέρβικο Πάρτι(ζαν) στο ΓΣΠ, με το αριστερό στους ομίλους η Ανόρθωση

Με το αριστερό ξεκίνησε το οδοιπορικό της Ανόρθωσης στην Ευρώπη, αφού η ομάδα της Αμμοχώστου ηττήθηκε με 2-0 από την Παρτιζάν, στο πρώτο παιχνίδι για τους ομίλους του Conference League.

Ο σύλλογος της Αμμοχώστου μπήκε επιθετικά στο παιχνίδι και πάλεψε, ωστόσο με την επίτευξη του δεύτερου γκολ των Σέρβων τα πράγματα έγινε πιο δύσκολα. 

Η Παρτιζάν άνοιξε το σκορ στο 42' της αναμέτρησης μετά από αντεπίθεση, όταν ο Μάρκοβιτς βρέθηκε απέναντι από τον Λόρια και έκανε το σουτ, με τον Γεωργιανό κίπερ να αποκρούει ασταθώς και έτσι δόθηκε η ευκαιρία στον ο Μένινγκ να σκοράρει. 

Στη συνέχεια, οι Σέρβοι διπλασίασαν τα τέρματα τους στο 68', καθώς ο Γκόμες έγινε δέκτης της μπάλας έξω από την περιοχή, γύρισε και έκανε ένα δυνατό σουτ, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Λόρια. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ανόρθωση (Τιμούρ Κετσπάγια): Λόρια, Κορρέα (72′ Καλτσάς), Αραγιούρι, Ρισβάνης, Κορέια (51′ Αβραάμ), Αρτυματάς, Χουσμπάουερ (46′ Μπουσούλατζιτς), Πόποβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Ουάρντα (65′ Κατσαράβα), Ρουσιάς (46′ Ντέλετιτς).

Παρτιζάν (Αλεξάνταρ Στανόγιεβιτς): Πόποβιτς, Ομπράντοβιτς, Βούγιατσιτς, Σανιτσάνιν, Μιλίκοβιτς, Σκέκιτς, Ζντίελαρ, Νάτχο (64′ Γιόβιτς), Μάρκοβιτς (71′ Χόλεντερ), Μένινγκ (64′ Γιόγιτς), Γκόμες (83′ Τέρζιτς).

Σκόρερ: Μένινγκ 42′, Γκόμες 68′

Κίτρινες: Ουάρντα / Σκέκιτς, Ζντιέλαρ, Ομπράντοβιτς.