Οι... μπηχτές του Νεκτάριου στον Πρόδρομο για Πουρσαϊτίδη

Έριξε το καρφί του ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Αλεξάνδρου, ο οποίος σε συνέντευξη του στην εκπομπή ΧΩΡΙΣ VAR της Cablenet αναφέρθηκε στην αποχώρηση Πουρσαϊτίδη.   

Όπως είπε, «ο κ. Πουρσαϊτίδης έλεγε ότι θα γίνονταν προσθήκες, ότι δεν ολοκληρώθηκε το ρόστερ και αυτό πρέπει να του πιστωθεί. Τους λόγους της αλλαγής προπονητή τους γνωρίζει η διοίκηση, αλλά είναι σκληρό για έναν προπονητή να φεύγει από την 1η αγωνιστική. Ο Σάββας έκανε καλή δουλειά πέρσι σε μια δύσκολη περίοδο για το ΑΠΟΕΛ και δεν είναι σωστό να μηδενίζεται η προσπάθεια. Από την άλλη η διοίκηση, μέχρι να φτάσει στην απόφαση να αλλάξει προπονητή θα… ζύγισε όλα τα δεδομένα και δεν θα αποφάσισε μόνο από ένα παιχνίδι».

Αναφορικά με τον διάδοχο του Πουρσαϊτίδη, Σωφρόνη Αυγουστή, ανέφερε πως «πολλοί θα ήθελαν να βρίσκονται στη θέση του Σωφρόνη. Άρχισε από τις Ακαδημίες του Απόλλωνα, ανέλαβε την ανδρική ομάδα με επιτυχίες στην Ευρώπη. Με την εμπειρία του είναι σε θέση να καθοδηγήσει το ΑΠΟΕΛ. Όλοι ξέρουν πως θέλει να αγωνίζεται, ενίσχυσε το προπονητικό τιμ με τον κ. Παπαπαναγή και εξαρτάται από την δουλειά τους. Η απόδοση λέει κάτι, για έναν προπονητή μετρά περισσότερο η απόδοση, αλλά όλοι θα κριθούν από τα αποτελέσματα. Μια ομάδα μεγάλη για να πετύχει πρέπει στις μέρες που δεν είναι καλή να βρίσκει τρόπο να παίρνει το αποτέλεσμα. Εκεί είναι το μυστικό της κατάκτησης τίτλων. Το ΑΠΟΕΛ στην 2η αγωνιστική είχε προσανατολισμό και έβαλε πίεση. Ο Νατέλ είναι σημαντική προσθήκη. Ποδοσφαιριστές ικανοί υπάρχουν, αλλά πρέπει να δείξουν στο γήπεδο ότι είναι πολύ καλή ομάδα».