Η κακοδαιμονία της Ομόνοιας συνεχίζεται και στο Καζακστάν-Νοκ άουτ ο Παπουλής

Άλλος ένα τραυματισμός στην Ομόνοια, αφού ο Φώτης Παπουλής αποχώρησε τραυματίας λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου, στον αγώνα με την Καϊράτ.

Ο 36χρονος άσος έμεινε στο έδαφος, αφού ένιωσε ενοχλήσεις και στη συνέχεια πέρασε εκτός, με τον Παναγιώτη Ζαχαρίου να παίρνει τη θέση του. 

Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς δεν λέει να κοπάσει για την ομάδα της Λευκωσίας, αφού στο απουσιολόγιο με τους τραυματίες προθέτεται και ο Παπουλής. 

Σημειώνεται ότι, η κακή τύχη με τους τραυματισμούς, ξεκίνησε πριν το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς, απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ, όταν έχασε τον Έκτορ Γιούστε, ο οποίος απουσίασε από τις υποχρεώσεις της ομάδας για περίπου τρεις εβδομάδες.

Στο δεύτερο παιχνίδι απέναντι στην Ντιναμό τραυματίστηκε ο Γιάννης Κούσουλος, ο οποίος ακόμα δεν επανήλθε στην αγωνιστική δράση, ενώ μία μέρα αργότερα σε φιλικό κόντρα στη Ολυμπιάδα Λυμπιών τραυματίστηκε ο Ιγάγι Ατιεμγουέν, που απουσίασε από την αγωνιστική δράση για δύο εβδομάδες.

Επιπλέον, η κακοδαιμονία συνεχίστηκε αφού στον πρώτο αγώνα απέναντι στην Φλόρα Ταλίν, για το Εuropa League, αποχώρησε τραυματίας ο Τόμας Χούμποτσαν, ο οποίος δεν επέστρεψε ακόμα στα γήπεδα. 

Πριν τον επαναληπτικό με τους Εσθονούς, ο Χένινγκ Μπεργκ είδε τον Μάρκο Τσέποβιτς να μην μπορεί να αγωνιστεί, ενώ κατά τη διάρκεια του αγώνα τραυματίστηκε και ο Έρικ Μποτεάκ.

Τέλος, ο τελευταίος πριν τον Φώτη Παπουλή, είναι ο Μιξ Ντίσκερούντ, ο οποίος υπέστη θλάση και θα μείνει εκτός των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας, για περίπου ένα μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: