LIVE: Για το διπλό στο Καζακστάν στην πρεμιέρα της η Ομόνοια

Την Καϊράτ θα αντιμετωπίσει η Ομόνοια, στην πρεμιέρα των ομίλων του Conference League και στο στρατόπεδο των πρασίνων επιθυμούν να μπουν με το δεξί στη νέα διοργάνωση. 

Το τριφύλλι προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την ΑΕΚ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος και πλέον άπαντες στρέφουν τα βλέμματα στο σημερινό παιχνίδι. 

Παράλληλα, στον όμιλο της Ομόνοιας, συμμετέχουν επίσης η Καραμπάχ και η Βασιλεία, οι οποίες θα αναμετρηθούν απόψε στις 19:45 στο Μπακού.

Οι πράσινοι θα επιδιώξουν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη δεύτερη τους συμμετοχή σε ευρωπαϊκό όμιλο, με το οποίο θα θέσουν γερή υποψηφιότητα για πρόκριση στην επόμενη φάση. 

Η ταυτότητα του αγώνα:

-Δύο καλές στιγμές στο παιχνίδι είχαν οι γηπεδούχοι στα πρώτα δέκα λεπτά του αγώνα, χωρίς ωστόσο να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Φαμπιάνο. 

-Στο 10' η Καϊράτ κέρδισε κόρνερ και έπειτα από κεφαλιά του Κάντε η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Γκόμεθ επιχείρησε να σκοράρει απευθείας από το κόρνερ, ωστόσο ο Ποκατίλοφ τον σταμάτησε. 

-H καλύτερη στιγμή της Ομόνοιας στον αγώνα, ήρθε στο 17΄της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα, μετά από σέντρα του Λέζιακς από τα αριστερά ο Ψάλτης, βρέθηκε σε καλό σημείο, και έπιασε με τη μια ένα δυνατό σουτ, ωστόσο η μπάλα κόντρα και πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Καϊράτ (Κουρμπάν Μπερντίεφ): Ποκατίλοφ, Ντούκαλιτς, Άλοπ, Μπάγκνακ, Μικάνοβιτς, Χονγκανισιάν, Πολιάκοφ, Άλβες, Κόσοβιτς, Κάντε, Λαβ.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Ψάλτης, Λαγκ, Γιούστε, Παναγιώτου, Λέζιακς, Μπασιρού, Γκόμεθ, Παπουλής (Ζαχαρίου), Ατιέμγουεν, Κακουλλής.