Απογοητευμένος την... είπε στους ποδοσφαιριστές του ο Τιμούρ

Απογοητευμένος, από την απόδοση των παικτών του έμεινε ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν έτοιμη να αντιμετωπίσει την Ραπίντ Βιέννης. 

Μιλώντας στην κάμερα της Cablenet, με το πέρας της ήττας από την Ραπίντ, ο Γεωργιανός τεχνικός ανέφερε πως «όλα τα προβλήματα που είχαμε να αντιμετωπίσουμε φάνηκαν όλα. Δεν ήμασταν έτοιμοι. Ήμασταν απογοητευμένοι διότι περιμέναμε πολύ περισσότερα από τους παίκτες. Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν μας έδωσαν την δυνατότητα να είμαστε έτοιμοι για ένα τέτοιο σημαντικό παιχνίδι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι σε σχέση με τα παιχνίδια που παρακολούθησε, σήμερα η Ραπίντ ήταν διαφορετική. Τους δώσαμε την ευκαιρία να παίξουν, όταν τους δίνεις την μπάλα κάνουν ότι θέλουν, εμείς απλά τους βλέπαμε. Είχαμε δυσκολίες, φάνηκαν όλες στο σημερινό παιχνίδι».

Σε ερώτηση για τον επαναληπτικό είπε ότι «χάσαμε 3-0 θα προσπαθήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι, τι μπορώ να αλλάξω; Να βάλουμε γκολ. Δεν μπορούν να αλλάξουν πολλά. Έδωσαν εφτά παιχνίδια, εμείς μόλις ένα».