Και τώρα που θα πάει ο Μέσι; Oι υποψήφιοι ομάδες

Μετά από 778 παιχνίδια με την φανέλα της, μετά από 672 γκολ, μετά από 305 ασίστ, μετά από 35 τρόπαια, μετά από τόσα χρόνια, τόσες αναμνήσεις, ο Λιονέλ Μέσι χωρίζει από την Μπαρτσελόνα.

Απίστευτο κι όμως αληθινό. 

Η οικονομική ασφυξία των Καταλανών έφερε αυτό που δεν περίμενε κανένας, την αδυναμία τους να υπογράψουν νέο συμβόλαιο με τον Αργεντινό και να είναι συμβατοί με τον μισθολογικό περιορισμό που τους επέβαλλε η ισπανική λίγκα, ένεκα των δυσβάστακτών χρεών του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤ ΕΔΩ: Δεν είναι όνειρο είναι αληθινό... Τέλος εποχής, αποχωρεί ο Λιονέλ Μέσι

Και τώρα που θα πάει ο κορυφαίος όλων; Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του; Ποια θα είναι η πρώτη φανέλα που θα φορέσει πλην της Μπαρτσελόνα;

Φαβορί υπάρχει και είναι ξεκάθαρο. Η Παρί Σεν Ζερμέν ποτέ δεν έκρυψε ότι θέλει να δει τον Μέσι στην πόλη του φωτός, ήταν η ομάδα που του είχε κάνει την καλύτερη οικονομική πρόταση και η οποία εξακολουθεί να ισχύει.

Οι Γάλλοι έπαιξαν το παιχνίδι της αναμονής, δεν έκλεισαν κάποιο τεράστιο όνομα και φαίνεται ότι δικαιώνονται, αφού πλέον έχουν το αντικείμενο του πόθου τους, χωρίς ομάδα και έτοιμο να βρει νέα στέγη.

Υπάρχουν και δύο αουτσάιντερ, που προς το παρόν είναι σε δεύτερη μοίρα. Το αντάμωμα με τον Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πάντα μία εφικτή λύση, ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι έχει ήδη δεσμεύσει ένα τεράστιο ποσό για να φέρει τον Τζακ Γκρίλις, ενώ πάντα υπάρχει και η λύση του MLS με την Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ να εξετάζει πάντα διακριτικά το ενδεχόμενο να κάνει το θαύμα και να πάρει άμεσα τον Αργεντινό άσο στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Στο διαδίκτυο ήδη κάνουν τον γύρο «ειδήσεις» που τον θέλουν να επιστρέφει στην Νιούελς Ολντ Μπόις ή να πηγαίνει στην Νάπολι, συνεχίζοντας την παράδοση του Ντιέγκο Μαραντόνα, όμως προς το παρόν αυτά ανάγονται περισσότερο στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας.

Πηγή: sdna.gr