Δεν είναι όνειρο είναι αληθινό... Τέλος εποχής, αποχωρεί ο Λιονέλ Μέσι

Χωρίζουν τελικά οι δρόμοι της Μπαρτσελόνα με τον Μεσί με τους Καταλανούς να προχωρούν σε επίσημη ανακοίνωση για το διαζύγιο των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα παρά το γεγονός ότι είχε υπάρξει μια πρώτη συμφωνία για την υπογραφή συμβολαίου ανάμεσα στις δύο πλευρές αυτό δεν μπορεί να οριστικοποιηθεί μετά από οικονομικά εμπόδια που θέτουν οι κανονισμοί της La Liga.

Χαρακτηριστικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Παρά την επίτευξη συμφωνίας μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Μέσι και με σαφή πρόθεση και των δύο μερών να υπογράψουν νέο συμβόλαιο την Πέμπτη, δεν θα είναι δυνατή η επισημοποίηση λόγω οικονομικών και διαρθρωτικών εμποδίων των κανονισμών της ισπανικής Λίγκας.

Αντιμέτωπος με αυτήν την κατάσταση, ο Λιονέλ Μέσι δεν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα. Και οι δύο πλευρές λυπούνται βαθιά που τελικά οι επιθυμίες τόσο του παίκτη όσο και του συλλόγου δεν μπορούν να εκπληρωθούν.

Η Μπάρτσα θα ήθελε να ευχαριστήσει τον παίκτη για τη συμβολή του στην επέκταση του θεσμού και του εύχεται ό, τι καλύτερο στην προσωπική και επαγγελματική του ζωή.

Πηγή: sport24.gr