Η απάντηση του Απόλλωνα στις φήμες περί ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ για Γκεριέ

 Στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα, Ντόναλτ Γκεριέ και τις φήμες περί ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλάζιων της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, o Φανούριος Κωνσταντίνου δήλωσε ότι «ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο με τον Απόλλωνα μέχρι το καλοκαίρι του 2022 και θα είναι το απόγευμα στην προπόνηση. Κάτι άλλο δεν υπάρχει».

Στη συνέχεια σε ερώτηση για τις φήμες περί ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα ανέφερε πως «όταν ο ίδιος διαψεύδει, εγώ πως μπορώ να πω κάτι διαφορετικό. Έχει καταντήσει κουραστικό και στο τέλος θα παρανοήσουμε. Τι πρέπει να συμβαίνει δηλαδή με τον ποδοσφαιριστή; Ο Απόλλωνας πρέπει κάθε μέρα να μπαίνει στην διαδικασία να διαψεύδει τις φήμες. Σήμερα είδαμε φωτογραφία στο αεροδρόμιο, ενώ ο άνθρωπος είναι με την σύζυγο του στο ξενοδοχείο και το απόγευμα θα πάει προπόνηση. Τώρα, εάν ο ποδοσφαιριστής είχε κάποια προσωπικά ζητήματα, αυτά δεν ενδιαφέρουν τον Απόλλωνα και δεν επηρεάζουν την σύμβαση μας».

ΔΙΑΒΑΣΤ ΕΔΩ:  «Παρακαλώ σταματήστε αυτές τις φήμες για ΑΠΟΕΛ»