Ο Ρονάλντο σκέφτεται σοβαρά την επιστροφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης

Επανέρχεται στο προσκήνιο το σενάριο περί επιστροφής του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Ρεάλ Μαδρίτης! Όπως αναφέρει η «AS», ο Πορτογάλος σούπερ σταρ σκέφτεται σοβαρά να μην συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους και εξετάζει το ενδεχόμενο να φορέσει και πάλι τη φανέλα των «μερέγχες». Μάλιστα, πρόθεσή του φέρεται πως είναι να... χτυπήσει την πόρτα της Ρεάλ ώστε να δει αν μπορεί να επιστρέψει σε αυτή!

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξετάζει σοβαρά και αυτή από την πλευρά της το εν λόγω ενδεχόμενο, αλλά η υπόθεσή του και το αν θα προχωρήσει εξαρτάται άμεσα από αυτή του Κιλιάν Εμπαπέ! Εφόσον ο Γάλλος επιθετικός αποφασίσει οριστικά να μετακομίσει από το Παρίσι στην Μαδρίτη, τότε οι «μερέγχες» δεν θα μπορέσουν να αντέξουν και δεύτερο βαρύ συμβόλαιο.

Από την μεριά τους, οι Ιταλοί υποστηρίζουν πάντως πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο αποχώρησης από την Γιουβέντους, αλλά το γεγονός πως η Γηραιά Κυρία δεν μπορεί να διεκδικήσει το Champions League τον κάνει να κοιτάζει ξανά προς… Μαδρίτης μεριά.