Η υπόσχεση Πετρίδη που επιβεβαιώνεται ανελλιπώς και τα ψώνια από το πάνω ράφι

Κβιλιτάια, Νταουσβίλι, Οκριασβίλι, Καρώ, Θεοδώρου, Ντανίλο, Μάγκλιτσα και στο βάθος Σόουζα… Προσθήκες ουσίες που επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά τη δήλωση του Πρόδρομου Πετρίδη, για το ότι θα φέρει στον Αρχάγγελο παίκτες κράχτες.

Λίγο πριν την αναχώρηση του ΑΠΟΕΛ από τη Βουλγαρία, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, προανήγγειλε πως είναι σε ανοικτή γραμμή με τον Πρόδρομο Πετρίδη και ότι είναι σε καλό δρόμο.

Κάτι το οποίο, επίσης, επιβεβαιώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 13:00, όταν έσκασε η ανακοίνωση από τους γαλαζοκιτρίνους για τον Άντον Μάγκλιτσα, ο οποίος αναμένεται στο νησί μας για να οριστικοποιήσει τη συμφωνία με τη νέα του ομάδα. 

Μετά την προσθήκη του 29χρονου φορ, του οποίου η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη, αποδεικνύεται πως στον ΑΠΟΕΛ στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο επέλεξαν να κινηθούν σε γνώριμες επιλογές αλλά και ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι.

Συνεπώς, μετά τον Μάγκλιτσα σειρά παίρνει ο Λούκας Σόουζα, ο οποίος ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την ομάδα του και αναμένεται να επισημοποιηθεί το διαζύγιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: