Το… show του Πετρίδη και τα ματωμένα φτερά του Κίρζη

Έσκασε η βόμβα στον Αρχάγγελο με τον Άντον Μάγκλιτσα, η οποία από τη μια σκόρπισε χαμόγελα στους φίλους του ΑΠΟΕΛ, ενώ από την άλλη προκάλεσε... ζημιές στο Κολόσσι, αφού ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης, τους... έκλεψε τη μεταγραφή μέσα από τα χέρια. 

Ο 29χρονος άσος προσεγγίστηκε και από τις δύο ομάδες, οι οποίες όπως φάνηκε πάλεψαν για να αποκτήσουν τον Κροάτη στράικερ, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε να φορέσει τα γαλαζοκίτρινα. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Πάτησε το κουμπί και πυροδότησε τη βόμβα ο Πετρίδης (pic)

Ο Πρόδρομος Πετρίδης είναι πεπεισμένος πως θα κτίσει ένα δυνατό ΑΠΟΕΛ, κάτι το οποίο κάνει πράξεις μέχρι στιγμής, αφού στη μονομαχία με τον διοικητικό ηγέτη του Απόλλωνα, Νίκο Κίρζη, επικράτησε και πήρε τον Μάγκλιτσα. 

Σημειώνεται ότι, κάτι παρόμοιο έγινε και με την περίπτωση του Τονρίκε Οκριασβίλι, ο οποίος βρισκόταν σε προχωρημένες επαφές με την Ομόνοια και στο... τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ. 

Επιπρόσθετα, προ ημερών ο Απόλλωνας σε επίσημες τοποθετήσεις του, επιβεβαίωσε το γεγονός πως έγινε πρόταση στον ποδοσφαιριστή και ότι περίμεναν μια απάντηση.

Απάντηση, την οποία δεν πήραν πότε, καθώς όπως φάνηκε ο ΑΠΟΕΛ έδωσε περισσότερα χρήματα για τον Κροάτη, γεγονός το οποίο τον άφησε ικανοποιημένο και έτσι θα επιτρέψει ξανά στο νησί μας.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Η πρόταση στον Μάγκλιτσα, το deal που ψάχνει και ο Πετρίδης που... καραδοκεί