ΒΙΝΤΕΟ: Οι πρώτες δηλώσεις του Κοντίδη λίγο πριν τον τελικό στην Medal Race

Το δικό του σχόλιο μετά και την ολοκλήρωση των σημερινών του υποχρεώσεων, παραχώρησε ο Παύλος Κοντίδης μετά την τελευταία ιστιοδρομία πριν τη Medal Race, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή. 

Σε ερώτηση για το τι στράβωσε στην κούρσα ο Κύπριος πρωταθλητής είπε ότι «είχε λίγο άνεμο και στα πρώτα πρίμα, έμεινα χωρίς καθαρό αέρα για αρκετή ώρα και αυτό μου στοίχησε, μιας και το ρεύμα ήταν κόντρα στο πρίμα και όλα τα σκάφη έρχονταν πολύ κοντά μεταξύ τους».

Στη συνέχεια ο αργυρός Ολυμπιονίκης του Λονδίνου, πρόσθεσε πως «βρίσκομαι κοντά στους αθλητές που προηγούνται, θα έλεγα είμαι σε θέση βολής. Όποιος περάσει τον άλλο, μεταξύ εμένα και του συναθλητή μου που κάνουμε προπόνηση μαζί που είναι ο Tonci Stipanovic, κατακτά το χάλκινο μετάλλιο. Ο Νορβηγός είναι πέντε βαθμούς μπροστά από μένα άρα τρεις θέσεις. Ο Γερμανός που είναι στην 5η θέση έχει επίσης μαθηματικές ελπίδες. Είναι όλα ανοικτά. Θα τα δώσουμε όλα στον τελικό την 1η Αυγούστου και έχουμε τώρα αυτές τις ώρες να καθαρίσουμε το μυαλό μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: