Το ράβε ξήλωνε στον Αρχάγγελο, η καρέκλα του που τρίζει και η νέα υπέρβαση

Περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση προανήγγειλε χθες ο Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος αποκάλυψε μάλιστα ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο, κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν θα αργήσουν οι νέες προσθήκες στον ΑΠΟΕΛ.

Συνεπώς, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η ενίσχυσή θα γίνει μεσοεπιθετικά, καθώς μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις στην προσπάθεια που κάνει ο Λούκας Σόουζα να επιτρέψει στον Αρχάγγελο.

Μετά την ενδεχόμενη προσθήκη του 31χρονου άσου, ο πρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων, Πρόδρομος Πετρίδης, θα χρειαστεί να κάνει νέα οικονομική υπέρβαση, ώστε να υλοποιήσει το τελικό μεταγραφικό πλάνο του και τις επιθυμίες του Πουρσαϊτίδη.

Από εκεί και πέρα αναμένονται και άλλες προσθήκες, την ίδια ώρα που στο προσκήνιο βρίσκονται και τα ονόματα των Άντον Μάγκλιτσα και Μούσα Αλ Τάμαρι, περιπτώσεις οι οποίες είναι δύσκολες, ωστόσο όχι ανέφικτες.

Όσον αφορά το κεφάλαιο αποχωρήσεις, πρώτο φαβορί είναι ο Ντιεμρσι Εντογκαλά, του οποίου οι απολαβές είναι αρκετά υψηλές.

Επίσης, δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο, ο Ελλαδίτης τεχνικός να ανάψει το πράσινο φως και για άλλους ποδοσφαιριστές από τον κατάλογο Α’ να αποχωρήσουν, αφού μέσα από την προετοιμασία είχε την ευκαιρία να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: