Έτσι βιώνει τον διασυρμό η σύζυγος του Ρούνει-Ποια η αντίδραση της (pics)

Παρά το σκάνδαλο που ξέσπασε με τον Άγγλο πρώην επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Γουέιν Ρούνεϊ, και τις τρεις εκρηκτικές νεαρές να φωτογραφίζονται ημίγυμνες δίπλα του, η σύζυγός του, Κολίν Ρούνεϊ, δεν έχασε την ευκαιρία να απολαύσει σήμερα το απόγευμα τη βόλτα της στην παραλία μαζί με τις φίλες και τα τέσσερα παιδιά της.

Μετά τον διασυρμό του συζύγου της η 35χρονη εθεάθη σε παραλία της βόρειας Ουαλίας να ατενίζει ψύχραιμη το ηλιοβασίλεμα. Κι ενώ κανείς θα περίμενε ότι οι επίμαχες φωτογραφίες θα αποτελούσαν το τελικό χτύπημα στον γάμο τους, πληροφορίες του «The Sun» θέλουν την Κολίν να στέκεται στο πλάι του συντρόφου της.

  

 «Η Κολίν είναι στήριγμα για τον Γουέιν. Θεωρεί ότι πράγματι έπεσε θύμα εκβιασμού», αναφέρει πηγή μετά τις καταγγελίες του Άγγλου ποδοσφαιριστή ότι τον εξαπάτησαν. «Μίλησε μαζί του και υποστηρίζει την εκδοχή του συζύγου της σχετικά με το συμβάν. Έχουν βάση», φέρεται να υποστήριξε η 35χρονη.

   

 

 

 Ανατρεπτικό είναι μάλιστα το νέο δημοσίευμα της «Mirror», σύμφωνα με το οποίο οι τρεις νεαρές γυναίκες -Τέιλερ Ράιαν, Ελίζ Μέλβιν και Μπρουκ Μόργκαν- ζητούν συγγνώμη για την διάρρευση των εικόνων του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή στο διαδίκτυο, που τον δείχνουν να διασκεδάζει μαζί τους αρχικά σε νυχτερινό κλαμπ και στη συνέχεια να βρίσκονται όλοι μαζί σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με εκείνον σε λιπόθυμη κατάσταση από το μεθύσι.

«Οι κοπέλες που έβγαλαν τις φωτογραφίες επικοινώνησαν με τους δικηγόρους του Ρούνεϊ και προθυμοποιήθηκαν να του δώσουν όλες τις φωτογραφίες που έβγαλαν εκείνο το βράδυ, καθώς και τα πνευματικά τους δικαιώματα. Με δική τους προτροπή μάλιστα ζήτησαν εγγράφως συγγνώμη από εκείνον για όσα συνέβησαν και την ντροπή που μπορεί να ένιωσε. Δεν υπήρξε ανταλλαγή χρημάτων, παρά μόλις η πληρωμή μίας λίρας, όπως απαιτεί ο νόμος για τα συμβόλαια δικαιωμάτων», υπογράμμισε εκπρόσωπος του Ρούνεϊ.

 

  

 Το «μηραίο» βράδυ του περασμένου Σαββάτου ο Ρούνεϊ και δύο φίλοι του είχαν βγει για ποτά στο Chinawhite Club του Μάντσεστερ. Ως… VIP ο Άγγλος παλαίμαχος άσος είχε πάρει μια ειδική σουίτα, στην οποία προσκάλεσαν τις τρεις κοπέλες, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε κατηγορηματικά τις κατηγορίες περί ερωτικής συνεύρεσης και απευθύνθηκε νωρίτερα στην αστυνομία για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Τελικά, οι κοπέλες αποφάσισαν να μιλήσουν για το τι συνέβη πραγματικά, βγάζοντας από τη δύσκολη θέση τον πάλαι ποτέ άσο της Γιουνάιτεντ.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυτά είναι τα... παραστρατήματα 17 ετών του οικογενειάρχη Ρούνεϊ (pics)

Δειτε Επισης

Εκ πρώτης όψεως ευθύνες για την απόδραση κρατούμενου από τις Κεντρικές-Εν αναμονή της έκθεσης γεγονότων
Απαντά στη συσκότιση της Αστυνομίας για σοβαρές υποθέσεις ο Χαρτσιώτης-Τα ρίχνει στα ΜΜΕ «που εστιάζουν στα αρνητικά»
Δεν είναι ευχαριστημένος με τα μέτρα για το έγκλημα ο Χαρτσιώτης-«Ευελπιστώ να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα»
Στέλνει στη Βουλή το θέμα μετακίνησης ψηφοφόρων το ΑΚΕΛ-Ζητά διερεύνηση πριν τις εκλογές
Επιστολή Στεφάνου σε Κεραυνό για πράσινη φορολογία-Ζητά ξανά αναβολή της επιβολής της
Συμπλοκή και μαχαιρώματα μεταξύ Σύρων στη Λευκωσία-Οι ισχυρισμοί των εμπλεκομένων
Δεκαεννιάχρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο (pics)
Ποιος είναι ο αρχιτέκτονας που σχεδίασε την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Βετεράνος πολέμου
Πέθανε ο άνδρας που αυτοπυρπολήθηκε έξω από τη δίκη του Τραμπ-Ήταν συνωμοσιολόγος
Άλλη ανάλυση για το πλήγμα Ισραήλ στο Ιράν-«Game changer, ίσως οδηγήσει σε ανοιχτό πόλεμο»