Δεν αλλάζει φιλοσοφία ο Τσόρνιγκερ ενόψει Ζίλινας-Προανήγγειλε αλλαγές

Για την αυριανή ρεβάνς του Απόλλωνα με τη Ζίλινα στη Σλοβακία, κλήθηκε να μιλήσει ο τεχνικός της λεμεσιανής ομάδας, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, στη διάσκεψη Τύπου. 

Ο τεχνικός του Απόλλωνα τόνισε ότι η ομάδα του δεν θα αλλάξει φιλοσοφία, ωστόσο αυτό που θα αλλάξει σίγουρα είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές. 

«Έχουμε νέους παίκτες μαζί μας, τους Ίλεφ και τον Γιάνγκα όπως και τον Μαυρία, ο Νταμπό προπονήθηκε κανονικά και είναι στις επιλογές. Έχουμε μια εβδομάδα προπονήσεων παραπάνω. Χάσαμε το πρώτο παιχνίδι και θα παίξουμε σε τεχνητό τάπητα. Είναι πλεονέκτημα για τη γηπεδούχο ομάδα. Ξέρουμε ότι έγιναν 4-5 αλλαγές σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι που έπαιξε η Ζίλινα. Θα παλέψουμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Το ποδόσφαιρο δεν έχει να κάνει με τις προσδοκίες, αλλά με την απόδοση. Το πιο σημαντικό είναι να προσαρμοστούν οι παίκτες. Θα μπούμε στο γήπεδο για να δώσουμε τα πάντα. Για 30-35 λεπτά στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν καλύτεροι, αλλά στο ποδόσφαιρο μετράνε τα γκολ. Άξιζε τη νίκη η Ζίλινα, αλλά αύριο θα είναι διαφορετικό παιχνίδι».

Για τον Ψύχα, ο οποίος έμεινε εκτός είπε ότι «δεν είναι τραυματίας. Σκεφτόμασταν κάθε ενδεχόμενο, στην επίθεση έχουμε νέους παίκτες και ήρθαμε με αυτούς που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στο αυριανό παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το κατά πόσον σκέφτεται να διαφοροποιήσει το σύστημα της ομάδας ο Γερμανός κόουτς είπε ότι «δεν θα αλλάξουμε πολλά στη φιλοσοφία μας. Σίγουρα θα αλλάξουμε κάποιους παίκτες από τη στιγμή που δεν είναι μαζί μας και ο Ψύχας. Θα κάνουμε 2-3 αλλαγές σε παίκτες».