Ήχησαν και πάλι τουρκικές σειρήνες για τον Ζαχίντ

Σειρήνες από την Τουρκία ηχούν για άλλη μια φορά για τον Γκάιας Ζαχίντ, αφού σύμφωνα με τα Μέσα στη χώρα, η Αγκαραγκουτσού ενδιαφέρεται για τον 26χρονο άσο.

Μάλιστα, αναφορές στα τουρκικά μέσα, είχαν κάνει λόγο και στο παρελθόν για ενδιαφέρον από την ίδια ομάδα, για να εντάξει στο δυναμικό της τον Νορβηγοπακιστανό άσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ο ΑΠΟΕΛ αναμένει τον Ζαχίντ, αλλά τον βάφτισαν ήδη... Ομονοιάτη (pic)

Σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα, η ομάδα της Τουρκίας έχει στο στόχαστρό της τον Ζαχίντ, ωστόσο ο ίδιος είναι δυσταστικό σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού η ομάδα της Άγκυρας αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία.

Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η Αγκαραγκουτσού, είναι διατεθειμένη να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του Νορβηγοπακιτανού άσου, ωστόσο το γεγονός ότι θα παίζει στη β’ κατηγορία αποτελεί, προς το παρόν, εμπόδιο σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το ΑΠΟΕΛ και ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, την ίδια ώρα που κρατά στα χέρια του πρόταση από τον σύλλογο της Λευκωσίας, ωστόσο ο ίδιος επιθυμεί να εξαντλήσει το οποίο περιθώριο έχει μπροστά του.

Επιπλέον, υπενθυμίζεται ότι, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης είχε αναφέρει στο πρόσφατο παρελθόν πως ο Ζαχίντ διαμήνυσε στους ιθύνοντες ΑΠΟΕΛ, ότι σε περίπτωση που δεν πάρει τη μεταγραφή που επιθυμεί στο εξωτερικό και πάρει την απόφαση να παραμείνει στο νησί μας, τότε θα είναι για λογαριασμό μονάχα του ΑΠΟΕΛ. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ EΔΩ: Σε θέλω, με θέλεις γιατί να το σκεφτόμαστε..;