«Στο λόγο της τιμής μου δεν μιλήσαμε με Νταουσβίλι πριν λύσει το συμβόλαιο του»

Ειδική αναφορά στους τρεις Γεωργιανούς ποδοσφαιριστές που απέκτησε ο ΑΠΟΕΛ από την Ανόρθωση, έκανε ο προπονητής των γαλαζοκιτρίνων, Σάββας Πουρσαϊτίδης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Aν δεν έρθει ο τίτλος δεν θα μας κατηγορήσει κανένας»

Μιλώντας για τον Κβιλιτάια, ανέφερε ότι ήταν ένας ποδοσφαιριστής που θαύμαζα ως αντίπαλος προπονητής. «Ο Κβιλιτάια είναι ακριβώς ο στράικερ που θέλω στην ομάδα μου. Ήταν μία κίνηση που μου λύνει τα χέρια και μαζί με τον Γκάρνερ και κάποιους άλλους μπορούν να μας δώσουν λύσεις στο σκοράρισμα».

Όσον αφορά τον Οκριασβίλι, υπέδειξε πως είναι μια προσωπικότητα που θα ήθελαν όλες οι ομάδες στις τάξεις τους. «Ο πρόεδρος έκανε κάποιες έξυπνες κινήσεις την ώρα που όλα έδειχναν ότι θα πήγαινε σε άλλη ομάδα και τον έφερε στον ΑΠΟΕΛ».

Όσον αφορά τον Νταουσβίλι, εξήγησε ότι είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ήταν από τους πρώτους του στόχους. «Παρόλα αυτά, επειδή γνωρίζω πως πάει το πράγμα στην Κύπρο δεν ενοχλήσαμε τον ποδοσφαιριστή ενόσω ήταν στην Ανόρθωση. Εγώ είπα πως αν ο παίκτης ελευθερωθεί, θα μπω στη διαδικασία. Ενημερώθηκα ότι έλυσε το συμβόλαιο του και μετά από λίγες ώρες μίλησα μαζί του. Στο λόγο της τιμής μου δεν μιλήσαμε με τον Νταουβίλι πριν λύσει το συμβόλαιο του. Ήθελε πολύ να έρθει στο ΑΠΟΕΛ. Μετά την υπογραφή ήταν συγκινημένος, ήθελε να έρθει την επόμενη μέρα για προπόνηση». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: