«Aν δεν έρθει ο τίτλος δεν θα μας κατηγορήσει κανένας»

Για την προετοιμασία του ΑΠΟΕΛ, αλλά και τους στόχους της ομάδας που δεν είναι άλλοι από τον τίτλο, μίλησε ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «αν δεν έρθει ο τίτλος δεν θα μας κατηγορήσει κανένας».

Μιλώντας στην εκπομπή «Χωρίς VAR», ο κ. Πουρσαϊτίδης ανέφερε αρχικά πως, «το ότι δεν υπάρχει η Ευρώπη, το μόνο θετικό είναι ότι έχεις λίγο χρόνο περισσότερο να προετοιμαστείς. Αλλά, μετά τη περσινή σεζόν, θεωρώ ότι πρέπει να χτίσουμε μια ομάδα η οποία θα είναι αντάξια της ιστορίας αυτής της ομάδας. Που να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και να επιστρέψει σε πρωταγωνιστικούς στόχους. Όσο κι αν βάζουμε με αυτό πίεση στους εαυτούς μας, πρέπει να μπουν ξανά πρωταγωνιστικοί στόχοι».

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας, είπε ότι, «το αν θα θεωρηθεί επιτυχημένη ή όχι η νέα σεζόν θα κριθεί στο τέλος του πρωταθλήματος. Ο ΑΠΟΕΛ είναι ιστορική ομάδα με τους περισσότερους τίτλους. Ο στόχος είναι να επιστρέψουμε στον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Σίγουρα όλοι έχουμε στο μυαλό μας τον τίτλο. Τώρα, αν δεν έρθει ο τίτλος δεν θα μας κατηγορήσει κανένας. Ο κόσμος πλέον θέλει να δει έναν ΑΠΟΕΛ που να είναι πρωταγωνιστής στον αγωνιστικό χώρο και να κυριαρχεί. Πλέον οι φίλαθλοι μας μπορούν να αξιολογήσουν την προσπάθεια που θα γίνει πιο σωστά. Δεν είναι εύκολο. Υπάρχει αρκετή δυσκολία. Υπάρχουν αρκετοί νέοι ποδοσφαιριστές. Προσπαθούμε όμως να φέρουμε στην ομάδα παίκτες που έχουν το μέταλλο του πρωταθλητισμού και προσωπικότητα. Όποια κίνηση έχει γίνει ως τώρα, είναι με παιδιά που μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει ΑΠΟΕΛ».

Για τις μετεγγραφές που έγιναν μέχρι στιγμής, δήλωσε πολύ ικανοποιημένος με τις κινήσεις που έχουν γίνει. «Είμαι ευγνώμων για τη διοίκηση. Κάνουμε το καθήκον μας όλοι. Σας λέω όμως ότι όποιος ποδοσφαιριστής κι αν έρθει, αν δεν έρθει ο κόσμος πίσω δεν θα μπορέσουμε να φέρουμε εις πέρας τη δύσκολή μας αποστολή».

Σε σχέση με τον προγραμματισμό, εξήγησε ότι, «έχω μια διαφορετική νοοτροπία. Δούλευα τα προηγούμενα χρόνια στη Νέα Σαλαμίνα που είχε μικρό μπάτζετ. Προτιμούσα αντί να κάνω 12 μετεγγραφές όπως είχα τη δυνατότητα να κάνω οκτώ και να υπάρχει ποιότητα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ικανοποιημένη η Κυβέρνηση με τα Συμπεράσματα για Τουρκία-«Επιτεύχθηκε η σύνδεση με Κυπριακό»
Πού οφείλεται η «κακοκαιρία του αιώνα» στο Ντουμπάι και η θεωρία της σποράς των νεφών
Κυρώσεις σε βάρος της Τεχεράνης αποφάσισαν οι 27 ηγέτες-«Σαφές μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε»
Υιοθέτησαν τα Συμπεράσματα για την Τουρκία οι «27»-Χαιρετίζουν τον διορισμό Ολγκίν
Από τον αμερικανόφιλο Σάχη στη θεοκρατία-Η μετάλλαξη του Ιράν και η εχθρότητα με το Ισραήλ
Το ΕΕΕ στα θύματα βίας δεν είναι βάρος για το κράτος, είναι αφαίρεση δύναμης από τους θύτες
Η μεγάλη εικόνα της έξαρσης των μεταναστευτικών ροών, οι ευθύνες των εταίρων και ο ρόλος της Τουρκίας
Μεταναστευτικό και οικονομία θέτουν στο επίκεντρο του προεκλογικού οι πολίτες
Η δυστοκία επίλυσης του ζητήματος των πολλαπλών συντάξεων και οι εναλλακτικές που μελετώνται
Φιντάν: Ο Νετανιάχου θέλει να σύρει σε πόλεμο τη Μέση Ανατολή για να παραμείνει ο ίδιος στην εξουσία