Το μήνυμα του Έρικσεν στους συμπαίκτες του μετά την πρόκριση της Δανίας

Η Δανία πανηγύρισε την πρόκρισή της στους «16» του Euro και οι παίκτες της αφιέρωσαν τη νίκη επί της Ρωσίας στον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος τους έστειλε το δικό του μήνυμα.

Όλοι είχαν στον μυαλό τους τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι από την τηλεόραση και μετά το τελικό σφύριγμα έστειλε ένα συγχαρητήριο μήνυμα μέσω του whatsapp σε ειδική ομάδα που έχει με στους συμπαίκτες του, όπως αποκάλυψε μετά τον αγώνα ο αμυντικός της Ουντινέζε Στρίγκερ Λάρσεν. 

«Ο Κριστιάν έγραψε αμέσως στην ομάδα μας. Είναι υπέροχο που μας υποστηρίζει και είναι εκεί για εμάς», τους είπε.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Κάσπερ Χιούλμαντ αποκάλυψε ότι φορούσε ένα βραχιόλι στην διάρκεια του αγώνα προς τιμήν του Ερικσεν. 

«Εγώ και η όλη ομάδα σκεφτόμαστε τον Έρικσεν όλη αυτή την εβδομάδα. Οι Δανοί φίλαθλοι ήταν υπέροχοι. Μας έδωσαν φτερά. Χωρίς όλους αυτούς αυτό δεν θα ήταν δυνατό. Ήλπιζα πραγματικά να επρόκειτο να πάρουμε μια μαγική βραδιά σήμερα.

Ο ενθουσιασμός του Κρίστενσεν μετά το γκολ 3-1, όταν και με τα δύο χέρια σχημάτισε το 1 και το 0, το 10 του Έρικσεν, είναι απόδειξη της αγάπης τους» είπε. 

Ο μέσος Κριστιάν Νόργκααρντ ανέφερε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η νίκη ήταν για τον Κριστιάν». 

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα Μάτριν Μπρέιθγουείτ δημοσίευσε στο Twitter: «Τι βραδιά. Αυτό είναι για σένα Κριστιάν Έρικσεν. Ας προχωρήσουμε».

Πηγή: sdna.gr