Άναψε τσιγάρο και μονολογούσε ο Σάντος μετά την τεσσάρα από τη Γερμανία

Άναψε τσιγάρο και μονολογούσε απογοητευμένος ο Φερνάντο Σάντος μετά την ήττα με 4-2 της Πορτογαλίας από τη Γερμανία για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Εuro.

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός ήταν εμφανώς απογοητευμένος και κατέφυγε στο τσιγάρο μετά τη λήξη του αγώνα που βρήκε ηττημένους τους πρωταθλητές Ευρώπης. 

Τα πλάνα που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες με τον Σάντος είναι χαρακτηριστικά... 

«Ξεκινήσαμε καλά, με καλή οργάνωση του παιχνιδιού, ψάχνοντας να επιτεθούμε. Κάναμε καλή χρήση μιας αντεπίθεσης, μια από τις στιγμές που γνωρίζαμε ότι θα ερχόταν. Η Γερμανία ήταν καλύτερη αλλά είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Είχαμε μια δεύτερη ευκαιρία σε μια αντεπίθεση που θα μπορούσε να ήταν ένα γκολ και το παιχνίδι να πάρει διαφορετικά.

Στο ημίχρονο προσπάθησα να το αλλάξω, αλλά καταλήξαμε στο τρίτο και το τέταρτο γκολ. Αυτό συγκλόνισε την ομάδα, η οποία ακόμα και τότε προσπάθησε να αντιδράσει. Μειώσαμε στο 4-2, είχαμε ένα δοκάρι, μία ή δύο ευκαιρίες, αλλά και η Γερμανία δημιούργησε επίσης κινδύνους. Ήταν μια δίκαιη νίκη για τη Γερμανία.

Θα πρέπει να δούμε αυτό το παιχνίδι, αλλά τώρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να καθαρίσουμε το κεφάλι μας, καθώς έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι εναντίον της Γαλλίας» είπε ο Σάντος στις δηλώσεις του μετά την αναμέτρηση.