BINTEO: Μεθυσμένοι Σκωτσέζοι οπαδοί έλουσαν με μπύρες Άγγλους αστυνομικούς

Το βρετανικό ντέρμπι του Euro 2020 είναι προ των πυλών. Το βράδυ της Παρασκευής (18/06) στις 22:00 στο Γουέμπλεϊ η Αγγλία θα αντιμετωπίσει την Σκωτία, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Δ’ Ομίλου της διοργάνωσης.

Τα «Τρία Λιοντάρια» προέρχονται από τη νίκη στην πρεμιέρα κόντρα στην Κροατία, ενώ η Τσεχία «σόκαρε» του Σκωτσέζους 2-0 στον αγώνα που έλαβε χώρα στην Γλασκώβη. Ωστόσο, το σημερινό ματς δεν είναι απλά μία ακόμα αναμέτρηση σε διεθνές επίπεδο.

Είναι ένας αγώνας που συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι. Αυτός είναι και ο λόγος που περισσότεροι από 20 χιλιάδες Σκωτσέζοι έχουν κάνει… κατάληψη στο Λονδίνο και αναμένεται να δώσουν δυναμικό «παρών» στις εξέδρες του Γουέμπλεϊ.

Πάντως, τα ευτράπελα έχουν αρχίσει από νωρίς. Οι φιλοξενούμενοι οπαδοί έχουν συγκεντρωθεί στην πλατεία του Λέστερ, απ’ όπου θα ξεκινήσουν την πορεία τους για το γήπεδο. Όμως, μέχρι να το κάνουν, έχουν ήδη καταναλώσει υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ, ενώ σημειώθηκαν και κάποια περιστατικά με την Αστυνομία της Αγγλίας.

Όπως μπορείτε να δείτε και στα πλάνα που ακολουθούν, μερικοί Αστυνομικοί βρέθηκαν κοντά στο συγκεντρωμένο πλήθος και έγιναν δεκτοί με… ντουζ από μπύρες. Μάλιστα, στην Αγγλία υπάρχουν πολλές αναφορές στα Μέσα, αναφορικά με την εικόνα που είχαν οι άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, καθώς εμφανίζονται να γελούν και να μην κάνουν τίποτα από τα… καψώνια των Σκωτσέζων.