Θέλει γεμάτο ρόστερ στην πρώτη προπόνηση ο Κέρκεζ-Καίγεται για επιθετικό

Εάν υπάρχει μια ομάδα που κινήθηκε ταχύτατα στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, αυτή είναι η ΑΕΛ, η οποία προχώρησε άμεσα στην προσθήκη τεσσάρων ποδοσφαιριστών και την επιστροφή τριών δανεικών.

Η ομάδα της Λεμεσού, όπως έδειξαν οι μέχρι στιγμής μεταγραφές της, κινείται αθόρυβα και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποσπώντας τις υπογραφές ποδοσφαιριστών, ώστε ο Ντούσαν Κέρκεζ να έχει απαρτία στην πρώτη προπόνηση, που θα γίνει την ερχόμενη εβδομάδα.

Η αποχώρηση του Αλεξάνταρ Πάντιτς καλύφθηκε από τις μεταγραφές των Κωνσταντίνου Σωτηρίου, Κίρε Ριστέφσκι, ενώ η φυγή του Μάρκο Αντάμοβιτς έφερε τους Άλι Ρέινολντς και Ρόμπερτ Μαζάν.

Οι ποδοσφαιριστές αποτελούν προσωπικές επιλογές του Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος κράτησε τον βασικό κορμό και θέλει να προσθέσει μεγαλύτερο βάθος στην ομάδα. Απ’ εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο κενά, τα οποία δημιουργήθηκαν από την φυγή των Ράιαν Μαέ και Πέτρικ Πρόσεκ, τους οποίους η ΑΕΛ θα αντικαταστήσει.

Για τη θέση του Μαέ, υπάρχει η επιλογή του Αντρίγια Μαΐντεβατς, που επέστρεψε από τον Εθνικό Άχνας, που είχε δοθεί δανεικός, ωστόσο ο Κέρκεζ ψάχνει στην αγορά για ένα ποδοσφαιριστή που θα κάνει τη διαφορά και θα καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε o Βελγομαροκινός.

Σε ότι στην περίπτωση του τερματοφύλακα, που επίσης υπάρχει κενό, μετά την αποχώρηση του Πρόσεκ, που ήταν εκτός πλάνων και παραχωρήθηκε δανεικός στην ΠΑΕΕΚ, ο Βόσνιος τεχνικός σκέφτεται να φέρει είτε κάποιον κάτω των 22 ετών για τον κατάλογο Β’, είτε κάποιον με χαμηλό συμβόλαιο, αλλά με μεγάλη ποιότητα, ώστε σε περίπτωση που μείνει εκτός ο Βοζίνια, να τον αντικαταστήσει επάξια.

Απ’ εκεί και πέρα, η μεταγραφική περίοδος είναι μεγάλη και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ωστόσο αυτό θα διαφανεί στην πορεία. Τουλάχιστον προς το παρόν, η ΑΕΛ θα στοχεύσει σε αυτές τις δύο θέσεις, για να είναι έτοιμη για τον πρώτο European Conference League και στη συνέχεια αναλόγως της πορείας της στην Ευρώπη θα πράξει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: